Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

НСИ отчита спад на очакваната средна продължителност на живота

България заедно с Латвия и Литва е сред страните с най-ниска средна продължителност на живота на населението в ЕС

0
 
0
 
2
преди 3 години
Няма профилна снимка
Покачващата се продължиелност на живота беше един от аргументите за вдигане на пенсионната възраст и стаж. Благодарение на дeбилните ни кpадливи политици и безумните им пенсионни и здравни реформи, очакваната продължителност на живота вече намалява. Интересно сега ще има ли корекция на проектите за пенсионни реформи?
0
 
1
 
1
преди 3 години
Въпроса е при 74год. продължителност на живота и 83г. в Испания трябва ли да се пенсионираме на 67год. КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА ???

Отделно в Испания като станеш на 61год. и имаш 33г. стаж може да се пенсионираш ако си записан в бюрото по труда

Пак отделно ако на 55г. останеш без работа държавата ти дава 430 евро до 61г. и после те пенсионират

Даже се чудя как въобще има хора в България тоест ако до не се оправят нещата ще закриваме държавата и затова пиша отворено писмо - https://www.facebook.com/atanas.shalapatov/posts/1759863650958528

Правя каквото мога тоест не мога да задължа Нар.събрание да гласува правилните мерки и затова гражданите трябва да ''въстанат'' и да изискват да се вземат правилните мерки и тъй като хората са неуки ,неинформирани пиша ,повтарям за да информирам повече хора а те още хора ако може като геометр.прогресия за да има силно гражданско общество(съединението прави силата) което да изисква от държ.власти да вземат правилните мерки.