Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Бобева: В еврозоната ще се възползваме от общата валута, сега само плащаме цената

Въвеждането на валутен борд в България бе изключително правилно решение, заяви доц. Даниела Бобева

5
 
5
 
6
majnata до: Спящият бик
преди 2 години
А туй то сега ...ами будния Плевелиев кво направи по въпроса бе Воле ?!
2
 
8
 
5
scott до: Спящият бик
преди 2 години
Няма профилна снимка
спящия,

аз именно затова си сипем критики.
АКО ЩЕ СИЧКИТЕ, АМА СИЧКИТЕ ДО ЕДИН БЪЛГАРЧЕТА ДА КРЕЩИМЕ "ИСКАМЕ ЕВРОЗОНАТА" секи ден в 0.00 минути /вместо химна/ - това пак няма как да стане.
Едно е да те наемат за *** на обща работа, друго е да делът с тебе комисионни, печалби от лихви и инвестиции.
Цялата тази медийна атака за преследване на химери има някаква цел. И за мен е само една: падане на валутния борд и плячкосване на средствата по депозити чрез обезценяване на капитала.
ей затва много мразим и ритем под сека статиа насаждаща това мнение. Даже си мисла, че сичко се дирижира от стариа мафиот хъмпти-дъмпти.
Ако така, питаш що е невъзможно да вуезнеме в еврозоната: критирии за бюджетен дефицит и прочее. дори не сме в ерм 2! се едно да се кандидатираш за президент на САЩ без да имаш виза и с черен печат в пъспортчето.....
7
 
7
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
Еврозоната трябва да е ясен национален приоритет. Докато се чудим ще влизаме ли - няма ли, оставаме пред вратата. Интересно е каква позиция ще заяви днес новият президент? Ако се направи на разсеян и неглижира въпроса, чакат ни още години лутане. Както казват - който не знае за къде пътува, пристига другаде.
3
 
7
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
ейй момчета, младежи и дърти пияници :) объркахте се, тая е от вашите бре, що е критикувате ? Сега сме в предизборна кампания и за това комунистите говорят правилни неща. Само зада вземат власта :):) после ще се отметнат, та не се напрегайте много :)
3
 
18
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
Хъмпти-дъмпти е фърлил око на ени 47 милиарда във депозити и докът не ги развърже ше си праща лейтенантите да говорът несъстоятелни тези и неща.
Не можем да си обясним по друг начин масовата атака за невъзможното влизане в еврозоната. Накрая, ше се лансира тезата. УФ, В ЕВРОЗОНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА ВЛЕЗНЕМЕ ЩОТ НЕ НИ ИСКАТ, ОБАЧЕ МОЖЕМЕ ДА СИ МАХНЕМЕ ВАЛУТНИА БОРД. ДА ГО НАПРАВИМ ОЩЕ ДНЕС! ВЕРНО, ДЪРЖАВНИЧЕСКО, ДАЛНОВИДНО И КОНКУРЕНТНО РЕШЕНИЕ.....
Хъмпти.....мноо си хитър. ама кат гуедам, не остана пред кой да хитрееш.

14
 
15
 
1
преди 2 години
"Еврозоната е място, където се създават още по-големи възможности за догонване. Ако сме в еврозоната, ние ще се възползваме от ползите от общата валута, а сега само плащаме цената".
В Еврозоната ше ни доострижат и към кланницата/ ушиване в кредити до шапката/.