Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Новият лидер на АБВ е против плоския данък

Проданов бе категоричен, че неефективността на плоския данък се доказва и от факта, че той се прилага в България и още няколко държави, които не са развити

0
 
2
 
7
преди 2 години
Няма профилна снимка
а това е баща му
http://lik.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/02/13/ban-institut-za-filosofski-izsledvaniia-agentyt-donosnik-vas.492279

Бивш доносник, та нормално назначение за тази партия :):) ... ново начало по Първановски
0
 
2
 
6
преди 2 години
Няма профилна снимка
тоя е комунист по роднинствен път, не по полов :)
0
 
5
 
5
преди 2 години
Искам да попитам и г-н Проданов - Защо когато се докопате до малко власт и всичко хубаво което обещавате бързо го забравяте и основния проблем е как да се облагодетелствате максимално от това положение? Как бившия ви лидер има 2 спа хотела (за които аз знам - кой знае колко са нещата за които не знам:) ) Как моята заплата е повече от неговата, годишната ми печалба е законно декларирана, и не мога да си купя едно хотелче с минерален извор, пък той 2 :) Как г-н Проданов е справедливо това?:) Как като данъчните ви закони позволяват всякакви манипулации с цел източване на печалбата към територии с по-благоприятно данъчно облагане искате да ни цакате с топла бира? Това означава , че искате да ударите нормалните хора или що годе формирана средна класа! Фирми и хора с високи доходи , знаят как да не платят и 1лв данък. Та г-н Проданов каква е целта на заигравката Ви с прогресивното облагане? Прескачане на 4% бариера? No chance!
0
 
5
 
4
преди 2 години
Кое му е несправедливото на плоския данък??? Така или иначе , когато държавата взима от богатите не го дава на бедните! Иначе и сега не ви пречи да го правите! Ако аз взимам 10 пъти повече пари от лицето Х , то и данъка ми е 10 пъти по-голям от неговия. Следователно като искате да помогнете на Х дайте му от моите данъци. Обаче.... не му давате. Сега искате мен да ме цакате на 10% а 30%? За да взимам 10 пъти повече от Х означава , че съм вложил в образование, рискувал съм моите пари за да създам някакъв бизнес, да плащам заплати на персонал, данъци на държавата и какво ли още не. И сега? Дайте на тоя който може да му вземем парите и да ги дадем на тези , които чакат за всичко на някой друг? Е да ви ....... справедливостта! На мен парите на ми падат от небето! Не са ми ги дали в партийни куфарчета, не съм ги крал източвайки ДДС, и още 100 примера има, но да не ставам досаден.
0
 
6
 
3
преди 2 години
Богатите страни могат да си позволят прогресивно данъчно облагане защото създават достатъчно благоприятна среда за финансово благополучие на всички.

Този нов млад национален предател, представящ се в амплоато на социалист и загрижен за бедните кога ли ще си научи урока, че ако искаш да вземаш от богатите (УЖ) за да има за бедните трябва първо да създадеш благоприятна среда за развитие и печалба и тогава да тръгнеш да намаляш данъчните преференции.
Кухоглавия лицемер Проданов просто е поредния проводник на основната руска външно-политическа линия за България - да саботираме всяко икономическо възстановяване и да ги правим все по-бедни и по-бедни.

5
 
0
 
2
KPetkov до: Спящият бик
преди 2 години
Няма профилна снимка
Плосък, ама 20% за фирми и 13% за физически лица.
1
 
7
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Интересно, какво мисли новият лидер за бащицата Путин, който отказа да отмени плоския данък в Русия? Да не объркаме нещо големия шлем и разсърдим стария лидер? Този Ахмед Доган на АБВ-то!