Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Търговия на бързи обороти

2015 г. се оказа преломна за сектора, което доведе и до най-динамичната 2016 г. По всичко личи, че тенденциите се прехвърлиха и в 2017 г.

0
 
0
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Много интересно бе. В цяла Варна, която реално е един мегаполис от Балчик да речем до устирто на Камчия върви само единия МОЛ, другия крета на загуба и наскоро си смени собственика. Де го виждате този оптимизъм бе? При това помагат клиенти от Добрич и Шумен, които са все пак 9ти и10ти по големина в страната. При това като население и БВП на глава от населението област Варна стои добре на книга поне и е с половината от софийския показател, далеч пред Пловдив, Ст. Загора, Бургас, а пък и споменатите 2 града също не са толкова зле - на книгаааааааа. И пак нищо. Отделно и от по-далечни места хора, руснаци, туристи и едно голямо нищооооооо бе. Нищо. Стига с уйдурмите. И да има някакви пари те са в шепа потребители, които често пътуват и в чужбина например , та там и харчат. Ама ги пере оптимизма някои хора.
1
 
3
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не бих нарекъл изложените факти анализ, но навяват доста странни мисли. Най-малкото, че бъдещето на конкретна верига или марка, независимо коя е, е неясно. Като се вземе предвид и големия брой затварящи или променящи предназначението си малки магазини /поне в центъра на София е така/ нещата за мен са малко озадачаващи, при положение на отчетения ръст на БВП и заплатите.
0
 
6
 
1
FNM
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
*** където се докосне, трева не расте. От информацията, изнесена в статията излиза, че и постепенно Техномаркет си отива...