Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Георги Киров: Инвестициите в имоти се възстановяват през 2017 г.

Рискът за България не е толкова местен, български, а е свързан с глобалните промени на пазара, коментира директорът "Инвестиции" в Colliers

0
 
4
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Пази се от брокер-оптимист. То кризата изгони доста селско население по градовете, та това движи растежа в имотния сектор заедно с банковия кредит. До скоро София растеше, сега вече и София намалява май. Населението бяга към градове във всички развиващи се страни. Западането на почти цялата страна за единия софийски растеж едва ли е нещо много добро. Добре поне, че за разлика от Станишев този човек признава възможността за внасяне на криза отвън. Всичко е в лихвите сега. Чува се за покачване вече. Малкото камъче обръщало колата - пепел ми на езика. То не се строи в големите градове, а се доосира пейзажа градски. Нека спазваме терминологията. Стари двойно по-големи набори ще се сменят от млади, полумалцинствени, силнонеграмотни, поне 25 процента емигрирали. Ами бъдете си оптимисти - полезно е за здравето - психическото поне.
0
 
21
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Е нали пазара на имоти, както и инвестициите в него все е във възход от от 2009г, как така тая година се 'възстановяват' ?!?!