Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

На път

Мелбърн е най-добрият град за живот в света

Разпространението на тероризма подкопава глобалната сигурност, подчертава EIU

   1| 2    
1
 
0
 
12
khao до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
аз съм имал компютър доста преди теб :):) ... другите глyпoсти няма да ги коментирам :):) само ще се посмея!
5
 
2
 
11
nobel до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Я, ти си имал компютър и в квартирата. Но май не си много наясно как точно е била населена Австралия. Какви са били първите заселници, какъв транспорт са използвали и най-вече ЗАЩО са отишли там. А съм напълно сигурен, че не си наясно и с това по какъв начин Америка е получила съвременното си население. Какви хора живеят там и какво им е толкова специалното, та не могат да постигнат същото в родните си страни?
4
 
8
 
10
преди 6 месеца
Що за тъпи класации?Повечето от градовете са с над милион жители....Има и такива хора,като мен,дето изобщо не им се нрави идеята да живеят в голям град...Дори да ми осигурят невероятно безплатно жилище и достачно пари,без да правя нищо,за да си позволя охолен живот,пак не бих отишъл да живея във Виена или Мелбърн...Та в тия градове хората не си познават съседите...В България има достатъчно прекрасни градове(от нас си зависи да са още по-прекрасни)....и с всичките съпътсващи ги недостатъци,не бих ги сменил с нито един от гореспоменатите "най-добри за живеене градове"...Те са си добри за мелбърнци,виенчани и т.н.
2
 
2
 
9
khao до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
разбира се че съм го прочел, ти си ми един от най-забавните тролове в тоя сайт :) ... новото е че си станал и качествен контрол на хора и коментара ми си остава с пълна сила... сега малко факти за чукчета-нечетачи като теб, Австралия е заселвана предимно с осъдени престъпници, направо екстра качество! ... и все още 90% от високите технологии идват от САЩ.
6
 
7
 
8
nobel до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
По времето, когато всичко това беше вярно USA бяха най-големият КРЕДИТОР в света и нямаха никакви дългове. Само че нещата се променят. Преди 40 години ако ми бяха казали, че днес Щатите ще са страната с най-големи дългове изобщо нямаше да го повярвам. Но е факт.

5
 
6
 
7
nobel до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Точно МИГРАНТИ са създали най-великата държава в света, с най-висок жизнен стандарт, най-мощна икономика, най-силна валута, най-голямо политическо и икономическо влияние в света, най-голям военнопромишлен комплекс, най-голямата борса в света, най-голям консуматор на суровини и ресурси и безспорно най-голям създател на нови технологии. Доскоро всичко ново идваше именно от САЩ.
5
 
5
 
6
nobel до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
И точно разликата в качествата на различните мигранти създава и разликата в стандарта на живот. Наистина ли е толкова сложно да го схванеш? Не мога да го кажа по-просто.
5
 
4
 
5
nobel до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ти прочете ли ми коментара изобщо или понеже пишеш скришом от служебния компютър в английската фирма нямаш много време нито за четене, нито за писане. И всичките ти постове очевидно са писани набързо с по едно - две прости изречения в промеждутъците. Безспорно, че ВСИЧКИ сме мигранти. Тези, дето живеят на квартира в София са мигранти. Тези, които живеят в собствени апартаменти в Дружба, Младост, Люлин, Обеля, Надежда също са мигранти, защото по-рано тези квартали ги нямаше и бяха полета с царевица. Трудно е да се каже дали появата на тези нови квартали подобрява или влошава качеството на живот в София. Има и добри и лоши страни. Замърсяването е една от лошите страни. Но разрастването на квартали като Филиповци или Факултето определено влияят само и единствено негативно. Посети ги някой път, ако имаш време. Не са далеч, населени са изцяло с мигранти и може би даже и ти с твоите умствени възможности ще схванеш за какво ти говоря. А то е, че ИМА РАЗЛИКА между мигранти и мигранти.
4
 
5
 
4
khao до: nobel
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
и като сложим че хомо сапиенса е тръгнал от Африка, значи всичко извън нея е от мигранти .... да ти имам примерите, да ти имам сравненията ... да ти имам логиката :) ... или по добре да ти имам ракията ! :):):)
5
 
3
 
3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ето един чудесен пример за това какъв град могат да направят едни мигранти. Защото Австралия е населена изцяло с мигранти и по-точно в началото това са били английски каторжници. Тя и София се претъпка с "мигранти" от провинцията, но ако човек е живял по-дълго тук знае, че това не подобрява качеството на живота, а го влошава. Наскоро ходих да поръчам едно зъбно колело в една фирма, в която съм работил и преди и като видях какъв *** работи на машината, на която някога работех аз - лошо ми стана. Така че не просто мигрантите, а КАЧЕСТВОТО на мигрантите е важно, нали khao.