Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Дълбоките корени на нападението в Барселона

Ислямистките терористи със северноафрикански корени, включително мароканци и европейци с марокански произход, представляват заплаха за Испания от 2004 г. насам

0
 
0
 
6
mrynmryn до: Jay Gould
преди 4 години
Няма профилна снимка
Има една поговорка - боя се забравя, е*ането - не. Та е*ане трябва!
0
 
3
 
5
michaelis12 до: Jay Gould
преди 4 години
.... изведнъж само за броени месеци инженерите, компютърните специалисти, учителите и майките с дечица бягащи от войната изведнъж са станали заплаха?!Статията ми звучи твърде нацистка и ксенофобска! --------------------------------------------------------------мне не не, бих казал по-скоро е популистка ... :)))
0
 
2
 
4
преди 4 години
Няма профилна снимка
Това, което ми внушава тази статия е, че хората трябва да се "обединят" пред лицето на общата заплаха. Много удобно за правителството в Мадрид.
0
 
4
 
3
Jay Gould до: mrynmryn
преди 4 години
Би бил хубав, но хората са склонни тогава да заместват религията с нещо друго. От уринотерапия, до врачки. Обичат да вярват в нещо и нищо не може да ги спре, ни бой ни образование.
6
 
7
 
2
преди 4 години
Няма профилна снимка
Което за пореден път доказва тезата ми, че свят без религия, би бил по-добър. Никой няма да се гърми, че му обещали девици, нямаше да има кръстоносни походи, продавачи на библии, крещене по мегафони и камбани в неделя сутрин.
4
 
8
 
1
преди 4 години
Аз не мога да проумея и чакам задълбочен анализ, как от полза за Европа, изведнъж само за броени месеци инженерите, компютърните специалисти, учителите и майките с дечица бягащи от войната изведнъж са станали заплаха?!Статията ми звучи твърде нацистка и ксенофобска!