Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Демография на необразованите

В България се раждат по-малко деца и все по-голяма част от тях не ходят на училище

   1| 2    
1
 
2
 
13
Императорът до: крас
преди 4 години
Нито една държава или територия не може тотално и трайно да се хъхризира, по елементарната причина, че няма да има кой да храни генетически паразитната хъхpeшка популация, нито кой да я лекува, нито кой да и осигури ток, питейна вода и т.н.Какво става с бълхите, изтръскани от кучето на улицата - освен ако не си намерят друго куче?
0
 
10
 
12
преди 4 години
"Демографията на необразованите провокира и емиграция на образованите българи, каза министър Вълчев и отбеляза, че занапред образованите ще искат "да избягат от средата, в която преобладават необразованите". 90 процента от ромите са с образование по-ниско от средното"Брей, вече се осмеляваме да назовем проблема след 28 години! Късно е. И не е само образованието. Културата и религията дори са дори по-важни за добро съжителство.. Нямаме проблеми с англичани, руснаци, японци, арменци без да им искаме дипломите. Само ЕДИН етнос у нас навсякъде, кара хората с погнуса да се изселват. След още 5 години ще се отчете, че при бай Тошо са били третирани по-правилно.
6
 
4
 
11
крас до: Императорът
преди 4 години
Няма профилна снимка
ВЪПРОСИТЕ КОИТО ЗАДАВАШ СА ПРАВИЛНИ, но отговорът им е един ПЛАНА РАН - ЪТ, който политиците ни следват точка по точка. Ако прочетеш СЕКРЕТНАТА МУ ЧАСТ ще откриеш отговора не само на случващото се , но и но всичко това което ПРЕДСТОИ. МИСЛЯ, ЧЕ ПРОЦЕСИТЕ СА НЕОБРАТИМИ. Просто ПОЛИТИЦИТЕ НИ ПРЕДАДОХА!
4
 
4
 
10
крас до: majnata
преди 4 години
Няма профилна снимка
до 4В момента същата тази "държава" за която говориш провежда политика на ПОЗИЦИОНИРАНЕ НА МЛАДИ ХОРА предоставяйки им високи трудови възнагражедния, насочвайки вниманието им към някакво ИЗРАСТВАНЕ в ерархията , а не към САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ.По този начин не само се спира процеса на възпроизводство на КАЧЕСТВЕН ГЕНЕТИЧЕН МАТЕРИАЛ, но се създава и погрешното усещане за някакво СВЕТЛО БЪДЕЩЕ към което младите и образовани българи летят по подобие на ИКАР.Процесите на разпад на ДЪРЖАВАТА водят до създаване на такива форми на държавността каквито наблюдаваме във ВЕНЕЦУЕЛА.Законодателството в огромната територия на обезлюдената от качествен генетичен материал държава ще се налага от *** МЕШЕРЕ, и ще е по правилата на ШИРИАТА.БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е САМО СОФИЯ , а всичко останало море от РОМАНИЗИРАНА ТЕРИТОРИЯ.Това което ти пиша не се е родило в моята глава , а в главите на РАН и ЪТ.Резултат от ПРОЦЕСА НА РАЗПАД ще е нещо което преди години се случи в КИПЪР.
2
 
7
 
9
преди 4 години
Няма профилна снимка
ОТ КОМЕНТАРА: "занапред образованите ще искат "да избягат от средата, в която преобладават необразованите"РАЗДЕЛЯНЕТО И КАПСУЛИРАНЕТО Е ПРОЦЕС КОЙТО ВЪРВИ С БЪРЗИ ТЕМПОВЕ, като превръща България в едно опустошено пространство в което действа правораздавателната система на *** МЕШЕРЕ. Процесите в държавата водят до създаване на БАНАНОВА РЕПУБЛИКА от ВЕНЕЦУЕЛСКИ ТИП и с процеси по нищо неразличаващи се от тези през които премина тази държава.Ромския чавизъм подпатен със законите на ШИРИАТА който все повече пуска корени в тези етнически групи ще доведе до НЕКОНТРОЛИРУЕМИ ПРОЦЕСИ, които ще отблъснат ЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИТОРИ.ОПАСНОСТТА ИДВА НЕ САМО ОТ ШИРИАТА НО И ОТ НЕГОВИЯ НОСИТЕЛ КОЙТО ЩЕ ЗАВЛАДЯВА БЕЗПРОБЛЕМНО ТИРИТОРИИ ОТ БЪЛГАРИЯ КЪМ КОИТО УТРЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ ПОДОБНИ НА ТЕЗИ В ИСПАНСКА КАТАЛУНИЯ! ДЪРЖАВАТА Е В ПРОЦЕС НА НЕКОНТРОЛИРУЕМ РАЗПАД, който може да бъде спрян само ако се създадат препоставки за връщането от ЧУЖБИНА на тези 2,5 милиона български мигранти.
2
 
8
 
8
преди 4 години
Няма профилна снимка
Ей такива материали като този ми харесват. А колкото до това защо не искаме да раждаме и си имаме няколко нагласени оправдани няма смисъл да си говорим. Твърде дълбока тема е. Най-кратко мога да го кажа така - психиката ни е увредена. И последно - отглеждането на деца е трудно, много дори, но такова е било винаги във всички времена и така ще бъде. Успяват да оставят поколение само тези, които са способни да минат през това изпитание. Останалите отпадат и това няма нищо общо с образованието.
0
 
15
 
7
преди 4 години
Българите сами са си виновни за изчезването си. В 2007 г. дори тук в Инвестора по-голямата част от участниците бяха против увеличаването на парите за учителите и образованието, по време на учителската стачка, а медиите се бяха съдрали да обясняват, че училищата са едва ли не ненужна социалистическа отживелица. И че трябвало ''творчество'' в образованието... Явно имайки предвид интернет рецептите за лечение на рак с ряпа и съветите на Гала. Никой не казваше и гък против орязването на образованието и науката и наливане на пари в чиновници, агенции и ц-и-гани. Вече нищо не може да се направи, а и не си струва да се жалят добре образованите *** които оакаха държавата на децата си. Да ***.
2
 
4
 
6
mrynmryn до: MZ/X
преди 4 години
Няма профилна снимка
Имам познати, които емигрираха, те и тук бяха на дъното, не защото бяха глупави (а може и да са същност), а защото отказваха да се развиват, на тях им стигаше ниско квалифицираната работа, която имаха и обвиняваха другите, че не им стигали парите, я държавата, я кмета, но никога самите тях.И не всеки иска да е родител. Правенето е лесно, след това е трудното...
27
 
11
 
5
MZ/X до: mrynmryn
преди 4 години
Няма профилна снимка
Сигурно етническите малцинства са виновни, че българите не раждат и емигрират! Покани някой от мацинствата да направи деца на жена ти :)Истинският проблем, не са малцинствата, а българите, които не искат деца и емигрират!
3
 
26
 
4
преди 4 години
А кога най накрая гражданите / не поданиците / ще потърсят сметка на държавата ?!