Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Партията на Ангела Меркел печели убедително изборите в Германия*

Христиандемократите обаче губят много места в Бундестага, а широката коалиция, управлявала досега, отива в историята

   1| 2| 3| 4    
0
 
0
 
32
majnata до: The Big One
преди 5 месеца
Ъхъ...на три ракии всиЦко.
1
 
2
 
31
преди 5 месеца
Хехе скоти ма то и без книги се вижда от самолет че Дойча са безгласни. Само че командите ги дава една баба,островна баба а не отзадокеана/нищо че имат бази/.То само тряа да се следи театрото разиграващо се и си се вижда всиЦко


ко.
0
 
2
 
30
majnata до: scott
преди 5 месеца
Хич не се хаби да му обясняваш на шуменския селинджър..." те такова животно нема !"
Щот требе малко и да се чете .
0
 
6
 
29
scott до: georgi_shum
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ако тези мои източничи ЛЪЖАТ - НАЧИ ЛЪЖЕМ И АЗ И НЕМА КАНЦЛЕРАКТ, КАКТО ТВЪРДИТЕ!
Обаче, май са прави.............................
1
 
8
 
28
scott до: georgi_shum
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
По същото време Егон Бар (Egon Bahr), съветник на Вили Бранд, разказва в интервю за "Die Zeit" как Вили Бранд, току-що избран канцлер, бил адски възмутен - представили му за подпис три писма - до посланиците на САЩ, Франция и Великобритания; "бил длъжен да потвърди задължителните условия, приети от военните губернатори в таен договор"; Вили Бранд не искал да подписва "тези унизителни писма"; подписал ги омерзен, и не станал по-щастлив, като научил, че преди него на такова унижение са били подложени и Кондар Аденауер, и Лудвиг Ерхард, и Курт-Георг Кизингер. През октомври 2011 г. във в. "Junge Freiheit" Егон Бар потвърждава всичко, казано в "Die Zeit".
За този унизителен документ - след малко.
Днес Германия продължава да пребивава в своя статут на окупирана държава. Окупирана от кого? Ентусиазираният отговор - "От кръволока Путин! Смърт на ботоксното джудже!" - не минава. В Германия няма нито една руска база, нито един руски войник. Но базите на САЩ са си там, в Германия. 287 на брой. Според картата на американското военно министерство, не според мен. И не само са там. САЩ "обзавеждат" база "Бюхел" (провинция Райнланд-Пфалц) с 20 американски атомни бойни заряда В61-12 - смъртоносни оръжия от най-нов тип, 80 пъти по-мощни от бомбата, изпепелила в един миг Хирошима. 20 бомби, всяка от които 80 пъти по-смъртоносна от "Хлапака"!

2
 
4
 
27
scott до: georgi_shum
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
дали Германия е тази, която "прави така"?
Всеки, който си мисли, че Германия е независима, суверенна държава със своя воля, греши. Не е. От време на време някой немски политик изпуска нещо нерегламентирано. "Германия е "самолетоносач" на САЩ в Европа. Ние не сме суверенна държава", казва Оскар Лафонтен. "Фактически ние сме протекторат на САЩ", казва Курт-Георг Кизингер (третият федерален канцлер). Лафонтен е ляв, Кизингер - десен.
Преди 10 години в книгата "Немската карта" ("Die deutsche Karte") бившият шеф на западногерманското военно контраразузнаване ген. Герд-Хелмут Комоса (Gerd-Helmut Komossa) заговори за някакъв тайнствен документ - Kanzleracte.
По същото време Егон Бар (Egon Bahr), съветник на Вили Бранд, разказва в интервю за "Die Zeit" как Вили Бранд, току-що избран канцлер, бил адски възмутен - представили му за подпис три писма - до посланиците на САЩ, Франция и Великобритания; "бил длъжен да потвърди задължителните условия, приети от военните губернатори в таен договор
4
 
7
 
26
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Но вие това не го осъзнавате, нали?
Разбирам ви напълно. Това се дължи на по скоро елементарното ви ограничено мислене, затворено от собствения ви ограничен умствен капацитет като кутия с определени размери, от която по далеч от нейните граници, нито можете да виждате, нито да мислите. Просто толкова ви е хоризонта на мирогледа ви и границите на умът ви. Вие просто не можете да надскочите себе си и да погледнете малко по далеч от затвореното пространство, в което живеете и съществувате. Същото е и с великата ви глобализация и евроатлантически ценности. Искам да ви попитам нещо, психодесни. След като се глобализират всички държави, тогава как ще продължи глобализацията ви, след като няма какво вече да се глобализира? Според вас докога ще може да продължават държавите да натрупват дълг? И мислите ли, че прословутите ви евроценности ще карат вечно?
5
 
7
 
25
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Гледам психодесните днес са се превъзбудили нещо...
Ама моля ви се пийте ги тези хапчета бе, другари!
Вие какво си мислите? Че това ще продължи вечно и така ще кара завинаги?
Хм.. смеш,ници, няма нищо вечно във самата Вселена, както и самата Вселена. Всичко е преходно и рано или късно Меркелица ще си отиде, ще дойде друг и той ще си отиде и т.н. Това важи и за Путин и за Доналд и за Тиквун.... Вие просто не осъзнавате, че същия този корпоративен неолиберален елит. който в момента е на власт, и който слага собствен политически елит по върха за контрол и управление на масите ще си отиде. Рано или късно народа ще му писне и ще ги разкара или пък ще стане война или тотален финансов крах както е тръгналоз защото това с натрупването на дългове не може да продължава вечно и всяко нещо си има край или нещо друго съвсем различно и цялата система, която съществува в момента ще си замине и ще дойде друга. Дали по добра или по лоша.. както казват руснаците паживьом-увидим..
5
 
2
 
24
georgi_shum до: scott
преди 5 месеца
Има я само в к.ухата ти главица :). Първо "канцлер акт" няма :) Второ, дори и да приемем, че това чудо съществува (а то не, пак казвам),де.билите лансирали и подкрепящи тая теория казват, че тоя т. нар акт се подписва от Канцлера (т.е дава му се текст с условия за подпис). Не от президента на САЩ :)
Така че - не мисли :) Не ти се отдава и само още повече се излагаш. :)
4
 
6
 
23
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Таз сутрин ме затерза следниа въпрос:
Какво парвиме, ако Тръмп не подпише канцлеракта за Меркел?
Такава вероятнос, струва ми се, има!