Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Тръмп: За Иран иде време за промяна

Иран е трън в очите на американското правителство, което не спира да критикува регионалните амбиции на Техеран

1
 
3
 
9
преди 9 месеца
...Не съм казал, че в Иран е хубаво нито, че конците не се/ или пък, че се!/ дърпат отвън. Обаче, там консерватизмът е пуснал корени, откровено мразят щатите и Израел и се конкурират със СА кой по-мюсюлманин, че да приемат, ама каквото и да е, "подсказано" отвън, е абсурд. По-скоро, ще започнат открита война за глупости, отколкото открито да признаят, че са "победени".
- Ако ще, този път, Тръмп да е най-най-евтино и да казва самата истина.
Жалко. Нов повод за скандал.
3
 
5
 
8
преди 9 месеца
Надявах се той да стане президент на щатите, защото има много за лично губене, което ефективно да го възпира от военна лудост със северна Корея а не, щото много готин. ЗАСЕГА, се въздържа Убедено, бабата щеше да е натиснала Копчето.
Иначе, не точно като комунист се държи, /пък и никой не го бие, налэ/ . Важното е, какъв Ресурс управлява пряко и непосредствено...
...както и кой ще му се върже извън неговия кръг. Голям е, да се оправя.
3
 
5
 
7
преди 9 месеца
Тръмполиньо ще им рече, те ще го послушат, Приказки безкрай. ;-)
4
 
12
 
6
преди 9 месеца
Иранския режим на аятоласите по-скоро ще предизвика конфликт или война, отколкото да допусне нещата да се развият към каквато и да било промяна.
3
 
17
 
5
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Иран отдавна се е променил. Поне в Техеран има "тайни" дискотеки. от които при партита полицаите само минават да съберат такса спокойствие. Що се отнася до Саудитска Арабия тя също се променя. Откриха първите кина, жените имат право да шьофират в момента въвеждат и първия в историята им ДДС(макар и 5%). Факта че монархията имаше достатъчно пари от петрола, за да плаща на всички да живеят според шериата е вече в миналото. И там ще става интересно.

11
 
33
 
4
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Аха.... опит за поредната цветна революцийка, значи....
Интересно защо подобни високопарни "демократични" свободи не се поощряват спрямо Саудията, напр?...Дет се вика, там една демокрация се е наложила, ум да ти зайде...
Та, Иран... отколе трън в очите на Сраел, не за друго, ами щот мноо олио имат, бате... как хубаво би било Ерец да сложи ръка върху тези находища.. след тва къде ще хвръкне цената на черното...та гозба да видите вие :)
Работата е ясна - мирише отдалеч... на нещо познато
8
 
13
 
3
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Тръмп ме кефи понеже открито заявява омразата си към исляма :D.
2
 
23
 
2
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Надявам се тези да протестират да си върнат Иран какъвто е бил през 70-те години без ислямската простотия :). Ако е така искренно им пожелавам успех и да изридат всички брадати духовници. Лошотото е че в тези държави като се махне власта идва по - големи ислямисти. Тази религия трябва да бъде заличена от лицето на земята.
3
 
4
 
1
преди 9 месеца
''A deal between the US and Israel reached during a secret meeting in Washington earlier in December is aimed at “escalating the conflict” against Iran in order to destabilize the Middle East and isolate the Palestinians, according to an American activist ...more: http://www.presstv.com/Detail/2017/12/30/547261/us-Israel-Saudi-Iran-