Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имената на бизнеса

Шефът на Vivacom: С това законодателство 5G в България е мираж

Компанията е лидер по приходи сред операторите, но отчита поредна година на забавяне на ръста им заради отпадането на роуминга и конкурентен натиск

0
 
6
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Законодателството ни куцало... къде е новината тук ? Искам новина когато се появи поне един сектор в Българската икономика с логични, ефективни и максимално опростени закони. Даже 100 000 лева награда да дам не може да ми откриете такъв сектор.
11
 
20
 
3
преди 1 година
5G е геноцид срещу човечеството!
Учените от БАН да не спят, а да излязат със официално становище и да покажат опасностите и вредите от тази технология.

5G на практика е високочестотна микровълнова радиация във диапазона от 30GHz до 300GHz и дължина на вълната между от 1мм до 10мм. Тази технология е планирана да работи със голяма честота на предвателите. Това означава че хората във населените места автоматично ще попаднат във близкия обсег на множество предаватели. И ще живеят във този обсег почти през целия си живот!

Още преди повече от 50 години е доказано че микровълновата радиация води до ракови заболявания, генни мутации, и психологически проблеми при децата.
4
 
28
 
2
преди 1 година
тоя па сега законодателството му пречело.
та то е същото, което му позволява да се измъкнат ненаказани, въпреки явните измами, които прилагат на клиентите си.
3
 
35
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Значи на господина не му харесва конкуренцията и регулацията на роуминга!?... Аз пък не харесвам политики като неговата и затова преди месец напуснах компанията му с цялата си бизнес група. Засега съм доволен от конкурентната му компания, която не само ме прие, но и ми се зарадва... Но няма да казвам коя е, за да не я урочасам :)