Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Беноа Кьоре: Криптовалутите са лоша имитация на пари

Бъдещето на парите трябва да бъде внимателно обмислено на фона на новите технологии и електронните разплащания, смята банкерът

0
 
5
 
8
Money до: redcretin
преди 1 година
Кьоре казва нещо очевидно за всеки, който има и най-леко познаване на банкирането. А именно, че по-голяма част от парите в обръщение са под формата на депозити, М1 и М2.

Парите на ЦБ са само банкнотите в джобовете на хората.
9
 
3
 
7
преди 1 година
И да давате минуси и да не давате няма как да спрете този процес, ограничени в съзнанието триизмерничета, в следващите години ще гледате как познатият ви свят се разпада етаж по етаж ;)
9
 
2
 
6
преди 1 година
Все по-често ще умират в съня си.
11
 
5
 
5
преди 1 година
Вие ще видите едно прочистване от кретено-масони на планетата в следващите години, те, децата им, семействата им, това прочистване ще включва и тези хора, които ги подкрепят или споделят начина им на мислене, абсолютно цялата им зидария в света предстои да се срине, космически процес за смяна на парадигмата, предстои да го видите.
1
 
8
 
4
khao до: Иван Митев
преди 1 година
Няма профилна снимка
интересно ми е как спама тук се отразява на продажбите на книгата ти ? има ли покачване ... или е все тая ?

12
 
5
 
3
преди 1 година
Кретено-масонската система на робство и кретено-масонските деградирали в съзнанието елити колко жалки изглеждат вече като се мъчат да компрометират криптовалутите, точно както сега изпозлваме кретено-масонските пари с кретено-масонските символи по тях, точно така утре може да изпозлваме и дигиталните, няма никакво значение, даже по-добре, животът ще е мн по-лек без кретено-масонските банки и алчните, нагли, егоистични кретено-масонски елити. Не спряха да грухтят един след друг, очевидно са се събирали в ложа и са обсъждали как да влияят на общественото мнение.
12
 
3
 
2
преди 1 година
Злокобният проблем при сегашните пари е липсата на защита срещу тяхното вредно влияние.
При наличие на допусканата държавна грешка ще продължи нарастване на щетите.
9
 
9
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Боже какъв куц кон... дали хорицата ще са доволни да научат, че техните пари в техните сметки не са техни? С тия изказвания току-що вдигна рейтинга на криптото неимоверно хахахаха, далеч от контрола и на централна - и на търговски банки! Идва краят на доверието в банките, те и без това не го оправдаха. Време е хората да се разплащат без пиявици.

"Парите в сметките им са всъщност парите на търговските банки. Според сегашната система само финансовите институции имат достъп до парите на централната банка - чрез своите сметки там, обяснява банкерът.

При изчезването на парите в брой обаче обществото ще е изцяло зависимо от търговските банки, а доверието във валутата ще зависи от кредитоспособността на търговските банки. "