Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Оценката за демокрацията в България се влошава за поредна година

Макар че в нов доклад на Freedom House спада само индикаторът за местно управление, общата оценка за демокрацията в страната е най-ниската от поне десетилетие

0
 
0
 
5
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Мммдааа...не сме достатъчно послушни, трябва още по-широко да се разкрачим.....щом привикат някой недостатъчно послушен като Желяз, веднага и на мига да го опаковаме и доставим за превъзпитаване в ценностите на оредедялия перчем!
6
 
6
 
4
khao до: Dies Irae
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
така е, виж колко бързо събрах 5 минуса като кажеш истината :):)
въпреки че и 5те са дело на индивида по долу :):)
1
 
16
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Разбира се, че пада!!!
При ширещата се неконтрулируема ЦЕНЗУРА която се налага от медиите над мнението на всеки гражданин което се различава от техните виждания (на тези които им плащат за да следят нагласите и да потискат всяко мнение което е различно (застрашаващо спокойствието им)), няма как да имаме повишаваща се демокрация. Най прост пример е тази сбирщина наречена медия (+ производните им сайтове като Днес.бг). Веднага те цензурират и обвиняват в расизъм ако изкажеш лично мнение! Обаче 5 дена не могат да ти изтрият профила дори и изрично да си го изискал (да не говорим, за факта, че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да имаш опцията сам да го направиш, но уви и това ти право е ОТНЕТО)!!! Та тези резултати които ни дават даже са доста оптимистични! Истината е, че в България и така наречените български медии се шири комунистическа цензура каквато и по времето на Бай Тошо не е имало!!!
11
 
5
 
2
khao до: ABBA
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Само когато става дума за твоя господар, пусин !! :)
5
 
20
 
1
преди 10 месеца
"Оценката за демокрацията в България се влошава за поредна година "

От кога олигархата се нарича демокрация?