Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Все повече платежоспособни българи предпочитат бързите кредити пред банките

Това се дължи на не малкия брой от работещите, които не могат да докажат официални доходи, коментира в своя блог икономистът Христо Христов

1
 
3
 
9
mrynmryn до: toto
преди 2 години
Няма профилна снимка
2008 едни банки даваха пари на всеки за жилища. След това често се чуваше "туп" под прозорците.
4
 
8
 
8
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ами да - Банките са големи коне с капаци. От това се възползват фирмите за бързи кредити.. Платежоспособен не значи с официални доходи... и да особенно при покупка на техника лихвите са символични.... Докато няма индивидуален кредитен рейтинг, така ще е.... аз може да нямам официални доходи, но ако съм взел пед кредит и съм ги върнал съм доста по-платежоспособен, от касиерката в магазина, която ме обслижва... ама няма кой да мисли... само папкат и дебелеят :)
1
 
8
 
7
преди 2 години
Няма профилна снимка
Все повече неплатежоспособни българи предпочитат бързите кредити пред банките . :)
5
 
7
 
6
mrynmryn до: das
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ти в час ли си?! Ако ти превеждат заплатата в банката и те осигуряват на реалните пари, банките дават доста приличен % за суми от сорта на 2-3-4-5к лева. Каква бюрокращина има за такива суми? Евентуално в бъдеще, ако ти се наложи да теглиш големи суми, ще е по-добре да имаш добро кредитно досие, вместо никакво, защото си теглил от разни измислени фирми, които е спорно и колко са законни повечето.
0
 
16
 
5
преди 2 години
Няма профилна снимка
Сивата икономика в България тя била 33 процента от бвп,ами хората работещи там не се осигуряват, или това става на минималната заплата.И като посетят банка ги пускат на пързалката,а като проверят в бързите им дават,така че какво се чудят всички не знам.
4
 
41
 
4
преди 2 години
Значи все повече платежоспособни българи са иддииоти и няма как да задържат платежоспособността си задълго с едно подобно отношение, освен ако не се вкарат в престъпни дейности.
3
 
57
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Някакво взаимно изключване има още в заглавието - платежоспособен и бърз кредит. Не четох и надолу статията, само мернах - недоказан доход.
2
 
36
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ристо е изкарал некой лев с този извод
46
 
7
 
1
das
преди 2 години
Бързите кредити са голямо удобство за всички. Всичко става бързо и не се занимаваш с банки и бюрокращина. Просто и ясно. Отедлно, ако ти се налага всеки месец да ползваш кредит до заплата, много ясно че ще е бърз кредит, а не банка.