Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Имотите в някои части на София са поскъпнали с 400% от 2002 г. насам

Бавното покачване на цените на имотите в София и някои от големите градове продължава и в началото на тази година

2
 
11
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Малка корекция само. Не само в някои квартали на София, а принципно в по-големите градове, в т.ч. много областни точно 4 пъти са се вдигнали цените от 2002ра насам. Добре е да уточним това. Ами през 2002ра бяхме далеч от ЕС, а заеми просто нямаше. Спрямо доходите сегашния бум на цените е далеч от безумния оптимизъм от 2008ма. Не, че не се надува балон. Хората по селата свършиха, няма кой да се *** в градовете. Сега следва да подпалим чергата на хората от малки областни и необластни градове да бягат към София и още няколко града а да поддържаме огъня в бизнеса. хахахахха. Тези дни по водеща и то прорправителствена ТВ обявиха, че сме намалели с над 500 000 за 7 години. Забележете - не от кризата насам, не от 2009та насам, а за 7 години. Набори по 60 000 деца стават пълнолетни - бъдещите купувачи, меко казано половината не са с майчин български, 1/3 директно в емиграция и т.н. Някой вярва ли все още, че София расте? Хахахахахха. Събира ромите от страната.
2
 
14
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Това е много хубаво, но колко хора са взимали тези пари 2002 ,2007 и колко хора сега -2018 .При все повече увеличаващи се пенсионери и емигранти ,надали днес са повече ,дори и да се отчете инфлацията .Това е малко като с свинското с зеле- 5млн яли зеле, 2- свинско ....та средно- 7 млн и двете...:)))
6
 
39
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съжалявам много, но София е един отвратителен град. Толкова мръсотия и безвкусица може да се видия само в Африка и Азия. Грозни сгради, никаква инфраструктура, нисък начин на живот - зле подържани хора, които дотолкова харесват живота си та мечтата им е дежата им да емигрират. Това е реалността, за съжаление. Да ми подарите имот, няма да го взема. Има мноог по-интересни места по света където човек би живял доста по-добре....Бих платил и двойни цени, но да излеза навън да видя зелена трева подстригана, палмите се веят, да виждам весели и усмихнати хора. Българите имат доста ниска финансова култура и са доста далече от реалността...И няма по-лошо да кажеш на някого, че имота му не струва, приема го толкова лично, че е готов да се сбие даже. По кафенетата масово може да се чуят хора, с развалени зъби, зле облечени и простовати, които си мерят имотите/ такъмите/. Но това е в синхрон с цялата болест на нацията - именно, комплекса за малоценност. По тв каналите постояно политици и всякякви други си ги мерят...Истината е, хубаво е човек да богатее и да се вдигат цените, но насреща трябва да има за какво.
3
 
4
 
1
преди 1 година
не се съмнявам