Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Десетки хиляди унгарци протестираха срещу победата на Орбан на изборите

Те настояваха за нови избори и нова национална избирателна система

   1| 2    
1
 
6
 
15
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
Май са ти изтрили поста за това, че си ме нарекъл "глупав" - мен това от твоите уста не ме обижда и не одобрявам, че са те санкционирали.
2
 
8
 
14
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
За семейство, смарти, се броят съпрузи и техните деца, ненавършили пълнолетие. В този смисъл ти и твоите родители не сте едно семейство. Аз и жена ми, с соято съм семейство, сме си тук, както и децата ми бяха тук, докато не напуснаха моето семейство поради навършване на пълнолетие. Тогава решиха, че ако ще е капитализъм, по-добре да го консумират при башмайстора, отколкото на техен гръб да се учат да го строят разни филипдимитровци, александърйордановци, божковци, костовци, софиянски, хасковски, пловдивски и прочее седесарски нещастници. Разликата между моите дъщери и теб е, че те отидоха, учиха, работиха и останаха, а ти се върна или те изгониха, щот там поддържането на Уиндоус и съпътстващите го шитни в работно състояние не се приема за висш пилотаж в АйТи-сиктира и за това не плащат много, а там с малко е трудно. Тук и с малко можеш, а и мама и тате още додават... та и затова се чувстваш семеен... ;) :lol:
Земи първо си построй или си купи къща, после направи две чавета, изгледай ги живи и здрави, изучи до 19 годиншни, пусни ги в живота, па тогава ела да ми обясняваш колко съм глупав, а ти си смарт... И те така... ;) :lol:
1
 
17
 
13
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
Аз и на твоето семейство не преча, щото ти немаш такова. Явно, гражданското ви общество е смъртно ранено, щот хич не спомага за масовото създаване на семейства, или поне не такива като моето... ;) :) Онова - негражданското, явно е било по-благосклонно към майка ти и баща ти.
Иначе опорката ми и в тази статия е същата, като и в другите - същата пропаганда, която легитимира и мотивира 4-те войни, които съм споменал по-долу, сега се опитва да представи десетте хиляди унгарски твои побратими по акъл като десетки и стотици хиляди, а милионитеунгарци, които пред цял свят си избраха Орбан със смазващо мнозинство само преди дни, като недоволни от изборния резултат... ;) Пак ли не стопляш? Мога пак да ти обясня... ;) :lol:
13
 
1
 
12
khao до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
плюс това статията е за Унгария, пусни си опорките в правилната статия!
И ние отдавна сме те разбрали що за човек си, така че и там нема нужда де се пънеш много ... пиши си, ти на твоето семейство не пречиш, те се спасиха в САЩ, ние да му мислим под руския ботуш тук как ще се оправим ... ама ще се оправим някак си
11
 
1
 
11
khao до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
мави, ако ми се спори с изперкали пенсионери като теб, добре знаеш че е пълно с такива по нашия край и винаги може да си го оранизирам и без твоята помощ... така че поне твоя геноцид ми го спести !

Виждам че се забавляваш на гърба на американските си внуци, но това не е редно !

2
 
16
 
10
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
А па покрай Скрипал - още преди две-три седмици, писах тука да чекате и поредната "химическа бомбардировка на животното Асад срещу мирното население в Сирия", ама ти се направи на мноо смарт, пак нещо ми се плюнчи и не си облече защитно облекло. Ходи сега с дълбоки и труднолечими рани, та да ти дое акълът у влашката тимберица... :lol:
2
 
16
 
9
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
Кой разбрал - разбрал!
Ти се пак оди се прегледай дали па случайно не са ти вече зараснали "дълбоките рани" от пропагандата около "геноцида на Милошевич", "химическите оръжия на Саддам", "либийския диктатор" и "убиецът на собствения си народ Асад", че па мноо нежноранимо ви се оказа "гражданското общество"... :lol:
12
 
1
 
8
khao до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
нещо се опитваш да кажеш .... може би ? или пак плашиш с малкия човек, и анимационните бомби :):)
2
 
16
 
7
Mavi Goz до: khao
преди 10 месеца
Ше ги преживее вашето крехко общество тези "рани". Нали са ти пълни магазините - кво сковичеш? Моли се да не почне да нанася други рани, като кратерите от бомбите и ракетите в Сърбия, Ирак, Либия и Сирия...
6
 
4
 
6
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
пропагандата започва да нанася трудно излечими рани в нашето крехко гражданско общество, жалко !