Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Работодателите плашат с нови протести срещу високи цени на тока

В отворено писмо от аОБР призовават депутатите да приемат промени в Закона за енергетиката, ограничаващи влизането на производители на регулирания пазар

0
 
2
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Няма да повтарям, че цената на тока в "АМЕРИКАНСКИТЕ МАРИЦИ" е висока защото в нея са включени ЦЕНАТА НА ЗАЕМИТЕ които НИЕ ПЛАЩАМЕ , А ТЕ ПРИДОБИВАТ СОБСТВЕНОСТТА !!

ПОДОБНИ СА НЕЩАТА И С ВИСОКАТА ЦЕНА НА ТОКА НА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ и заемите на собствениците към ЗЕЛЕНАТА БАНКА, които ние плащаме.

ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ Е НЕ САМО В ИЗМАМАТА В КОЯТО БЕЗ ДА НИ ПИТАТ СА НИ ПРЕВЪРНАЛИ В ДЛЪЖНИЦИ, но и това че с тази висока цена на тока се убива инвеститорския интерес, който пък е свързан със създаване на работни миста !!!

Тези тарикати на които плащаме задълженията не само получават собствеността и договораната пачалба, но и ВРЕДЯТ НА ИНВЕСТИЦИОННИЯ КЛИМАТ , И ПРИНУЖДАВАТ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА НАПУСКАТ ДЪРЖАВАТА!!

При една човешка цена на тока , НЕ САМО БЪЛГАРСКИЯ , но и ЧУЖДИЯ БИЗНЕС ЩЕШЕ ДА ПРОЯВЯВА ИНВЕСТИЦИОНЕН ИНТЕРЕС И ДА СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА , с по високи трудови възнаграждения и данъци за държавата.

ТЕЗИ НЕПАЗАРНИ МЕХАНИЗМИ НЕ САМО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРЕКРАТЕНИ С ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ДОГОВОРИТЕ ПО ТЯХ.

Въпроса със собствеността на активите е тясно свързан с това КОЙ Е ПЛАЩАЛ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО И ЗАЩО МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРИ НЕ СА БИЛИ КОНСТИТУИРАНИ КАТО ТРЕТА ЗАИНТЕРЕСОВАНАНА СТРАНА ПО ДОГОВОРИТЕ МЕЖДУ "ИНВЕСТИТОРА И КРЕДИТОРА МУ!!!

ТАЗИ ИЗМАМА НОСИ ИМЕТО "ОМРАЗЕН ДЪЛГ" И ПО НЕЯ ИМА ОТГОВОРНИ ЛИЦА - банките и инвеститорите !!!