Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Какво е бъдещето на IT сектора в България?

Децата трябва да учат дисциплини, свързани с природни науки, за да се осигурят с кадри IT компаниите, съветва Петър Статев от ИКТ Клъстер

4
 
3
 
5
julian12 до: diasnoto
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
И да пишеш по два return-a на функция нали?! Не! Благодаря!
3
 
9
 
4
преди 8 месеца
Завършил съм един от двата техникума- този в гр. Правец. След него ТУ гр. София ми се стори като едни пълни с излишна информация 4 години. Ако днес трябва пак да избирам средно бих повторил, а след средното бих пропуснал БГ университетите и бих завършил някоя от академиите и веднага след това junior dev в някоя компания.
1
 
7
 
3
julian12 до: Един Българин
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Но скоро може да дойде денят в който ще разбутат и този сектор за да го опоскат и него щото България се се спуснала по скоростната пързалка.
1
 
14
 
2
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Пич, не го знам къде работи този, но познавам много хора, завършили техникумите към ТУ и те са сред най-добрите ИТ специалисти в България, плащат съответно най-големите данъци и на практика издържат всички останали които не желаят да учат и работят! НЕ бива да се правят промени в единствените добри средни училища за ИТ!!! Те работят прекрасно и са от огромна полза не само за възпитаниците си, но и за държавата.
4
 
23
 
1
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
ей, умирам за съвети от някви хора дето не работят в бранша, ами го играят консултант-разбирачи!