Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европроекти

Близо 9 млрд. евро ще получи България за кохезионна политика след 2020 г.

Страната получава увеличение на средствата с 8%, въпреки че в Многогодишната финансова рамка парите за тази политика са орязани

9
 
4
 
7
преди 8 месеца
Съвсем сериозно ви казвам, колкото по-сантиментално зависими сте към тази кретено-масонска его-парадигма и цялата им зидария в света, толкова по-неприятно ще бъде да гледате как космическите и планетарни процеси и изменения я заличават.
11
 
2
 
6
преди 8 месеца
И 100 минуса да ми натиснете, това което предстои може само да се приеме, а аз знам, че говоря на 0лиг0френи, все пак са икономисти, а те сред учените са най-глупави, ама това вече съм ви го казвал.
9
 
3
 
5
преди 8 месеца
Да не кажете после, че не съм ви казал, няма как още мн дълго да игнорирате обективната реалност на Космоса и да си живеете според илюзорните си вярвания и убеждения, с тази кретено-масонска его-парадигма на нисшият разум е свършено, това което е било досега, няма как да може да бъде повече, предстои да го видите.
8
 
6
 
4
преди 8 месеца
Трохи и огризки за България.
8
 
3
 
3
преди 8 месеца
Ние щеше да получим едни 15 милиарда евро то 2007-2014, а не получихме и 3 милиарда евро общо за този период. Добре лъжат бюрократите, но останаха ли вЕрващи на новата религия на евроинтеграцията?

1
 
9
 
2
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Първо законите трябва да се реформират, а най- първо тези които късаят малкия и среден бизнес и бюрокрацията трабва да се свие, като почнеш от регистрация на фирма до регистрация на колата в КАТ всичко трабва да може да се прави по интернет за 15 минути...
Без такива реформи колкото и пари да ни дават ще е като да пълниш пробит резервоар.
9
 
2
 
1
преди 8 месеца
До 2030-та един град смехономика, най-вече чуждестранни компании, малкия и средния бизнес до 2025-та на българите предстои масово да фалира, след 2030-та пари за заплати в държавният сектор, за пенсии, за ток, за общ. поръчки и за бюджет на ромите от огромното желание да имат повече деца, за да взимат по-високи помощи, те ще са основната средна класа, демографски кризи, разграбената отвсякъде ***, кретено-масони, космически процеси и планетарни изменения този път няма да коментирам.