Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Джордж Клуни оглави класацията на Forbes за най-високоплатен актьор

По-голямата част от спечеленото годишно състояние на актьора идва от продажбата на компанията му за текила

0
 
5
 
1
dzk
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Чета тука, и нещо не мога да разбера. Имало е някаква класацията на списание Forbes, която класирала Джордж Клуни за най-високоплатен актьор. До тук е ясно. После се казва че от юни 2017 до юни 2018 той е спечелил незнам колко си милиона, и така се подразбира че въз основа на това той е в тази класация. Хубаво, но после се казва че той не е участвал в холивудски филм от 2016 година. Тук малко се зачудих от какво тогава е спечелил тези пари, но продължих да чета. И изведнъж ми се сервира факта, че доходите му са основно от продажбата на компанията му за текила(ракия по български), която изглежда е продадена (какво съвпадение) юни 2017 година.

И тук си задавам въпроса - каква връзка има доходите от продажба на ракиена фабрика със доходите от актьорство? Или е достатъчно
да си добър бизнесмен, за да бъдеш включен в тази класация? В заглавието ясно е написано: най-високоплатен актьор". Но дохода от продажбата на фабриката не е заплата, а печалба.

И отново въпрос - трябва ли и цар Киро да бъде включен в тази класация за най-високоплатен актьор в България за периода 2017-2018 година. И той си има фабрика за ракия, доходите му никой не ги знае, защото НАП явно не се интересува от него. Но спокойно може да се каже на тези от това списание, че цар Киро си е един актьор (защото това си е така).

Нищо лично към Джордж Клуни, добър е като актьор, но критериите за тези класации са неща, които не могат да се разберат.