Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Скептиците за паунда стават оптимисти?

Вероятно ще се стигне до сделка за Brexit следващата седмица, твърдят анализатори

0
 
1
 
5
преди 2 дни
Няма профилна снимка
Обикновено увереният апломб , с който големи играчи на пазара коментират поведението на дадена валута означава, че ще правят точно обратното на това, което приказват, а посоката на движение също ще е обратна на "предсказанията" им. Всички помним, че преди година и нещо точно Алианц предричаха паритет на долара и еврото, че и още спад на еврото. Нищо подобно не се случи Тея новини са за балъците..... В момента има нещо, което пречи на Тръмп да свали драматично долара и се опитвам да разбера какво... Трябваше отдавна еврото да е станало поне 1.30$....Не е ясно с какво Европа е хванала ФЕД за топките, но очевидно последните не могат да си разиграват коня както до преди 3 години... Иначе отдавна да са отпочнали поредното печатане и да сринат зеленото... Но с тея войни и про.стотии на перчемлията нещата излизат извън цялостен еврейски контрол, или по-скоро от едни еврейски ръце в други,... Та да видиме накъде ще тръгне лирата. Верно, че доста дълго стоя слаба. Време е некои вече да кешират ....
0
 
2
 
4
red6 до: Императорът
преди 4 дни
Няма профилна снимка
Интереса на британските компании и на GB не винаги съвпада. И ако същите биват изправени пред избор GB or EU е ясно какво ще изберат.
5
 
5
 
3
Императорът до: lyusien
преди 5 дни
Не бъди сигурен. Нозина подценяват икономическата мощ на Британия - и аз подценявах навремето. Не забравяй, че ного от най-могъщите компании на света са британски.
4
 
18
 
2
преди 5 дни
Ще си останат с оптимизма Дори и при сделка след година или две 1 паунд ще бъде равен на 1 евро Трудностите пред британците тепърва престоят
3
 
3
 
1
преди 5 дни
Това означава, че ще е сгода да се инвестира в британски компании, плащащи добри дивиденти, изчислявани в Бабета. Скъпо Бабе - по-висока дивидентаджийска доходност, отделно че и акциите ще поскъпнат.