Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Заради мръсния въздух Столична община въвежда Зелен билет във вторник

Разкриват се и временни буферни паркинги в най-дясната пътна лента по основни входни булеварди на столицата

2
 
3
 
3
Императорът до: Императорът
преди 1 седмица
Иначе реалната мярка е очевидна и само една - унищожаване на незаконните свърталища и развъдници и санкции за самонастанилите се съобразно закона. Кое му е сложното и къде е написано - в кой закон - че Наказателния кодекс не важи за хъхряци?
3
 
4
 
2
Императорът до: bigblunts
преди 1 седмица
Имаме право - също тоже да сезираме европейските структури, но това означава: нали се сещаш какво? Санкциите ще бъдат за общината и за България - и кой ще ги плати? Пак НИЕ - потърпевшите, а виновните ще се измъкнат - и фактическите отровители от тях ще продължат да ни творят всяка зима. Знаеш сигурно с какви санкции е заплашена държавата заради - според теб, ако ги наложат - тия пари от джоба на хъхряците ли ще излязат? Ще се получи бруталната гавра - жертвите на престъплението да плащат обезщетения.

Съдени трябва да бъдат отговорните лица - на първо място фъндъкова, също общинарите, също така шефчетата на безполезното МВР, щото като им се обаждаме, че в катуните горят гуми, те се оправдават, че не можели да влязат в имотите на хъхреците - нямали право - нищо, че там се извършва престъпление, нещо, че тия "имоти" са незаконни !!!

Разбира се, миналата седмица - в Бургас - нямаха проблем рано-рано сутринта да изкарат акълите на куп невинни хора, изкъртвайки им вратите и нахлувайки в домовете им, щото търсени някакъв престъпник, ама му сбъркали вратата... на няколко пъти - защото явно в тая държава едни имат само свръхправа, а други само задължения.

Та - искам да кажа - че вината за някакво действие или бездействие не може да е в институция - общината не взема решения, не действа, не бездейства - но това правят конкретни ЛИЦА. Трябва да бъде пресечена тая практика - безполезна и корумпирана *** да прикрива престъпленията си зад институцията, а при присъда потърпевшите да плащат сами на себе си обезщетения през данъците.
2
 
11
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
жителите на София имат ли право да съдят общината заради замърсения въздух? какво ще стане, ако завалят съдебни искове от живущите в кр поляна, зап парк , където нормите са 50 пъти над нормалното.