Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

България е на 14-о място в света по ръст на цените на жилищата

Цените на жилищата на глобални ниво нарастват с най-бавния си темп от две години насам, съобщава консултантската компания Knight Frank

1
 
30
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Като икономика сме кръгла нула. Като демография сме поне минус 50 000 годишно. Земята се разпродаде. Забегналите в чужбина все повече ще се устройват в чужбина и особено децата им, които често и не знаят български. Демек - по-малко ще купуват тук. Руснаците бяха до време. Кой ли ще купува? Та то само в Европа има не 14 а над 2 пъти повече страни, които са по-добре от нас като развитие в т.ч. съседни - Сърбия, Македония, Косово, Албания, Черна гора и т.н. Краденето е факт ама с пари от крадене на еврофондове и присвояване на бюджет да развиваш строителство няма да е задълго. Не е нормално. *** се население към големите градова ама такъв балон и ръст не е нормален. То население се *** в целия свят. Даже Германия е с обезлюдени селски райони вече. То по селата няма млади вече да се местят. Достъпността на жилища за младите хора и семейства е лоша и така те още повече бягат по чужбина.
3
 
45
 
2
преди 5 месеца
и на 1-во по намаляване на населението, нещо не е наред.....
5
 
55
 
1
преди 5 месеца
На челни места по формирането на имотни балони сме. Но имотните агенции са на друго мнение. Там всичко е спокойно. Имотен балон няма... Докато не се спука..