Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Любомир Дацов: Бюджет 2019 вероятно ще приключи с планирания дефицит

Заделянето на стотици милиони за довършването на магистралата до Варна е лошо политическо решение, твърди бившият заместник-министър на финансите

1
 
8
 
7
преди 6 месеца
Хемус е жизнено необходима за равномерното развитие на държавата .
2
 
7
 
6
khao до: serafima
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
баце, ние сме на това дерадже точно заради нечетене и немислене... коментар номер 1 е живо доказателство !
3
 
8
 
5
redcretin до: serafima
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Абе ша мислят, селяните от северните села :) Бай Пешо Плевенския - акъла му в прасето и кукуруза. Ето - под носа им откраднаха от бюджета поредните стотици мелеони - а те милите подкрепят кражбата... сигурно си мислят как по чудо ще се пръкнат магистрали сега :)
2
 
8
 
4
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Четете и мислете, бе хора! Как пък разбрахте, че той е против Хемус? Давате ли си смекта какви галимации прави правителството с финансите. Вероятно това е от уплахата на Горанов от земетръса, та още си трае за ползването безплатно на огромно жилище. Обикновено не го правя, но тук защитавам Дацов: "Като пример за лошо политическо решение той посочи заделянето на стотици милиони за довършването на магистралата до Варна. „Това, което направихме – да преместим парите в извънбюджетна сметка, не отговаря на никакви правила, български и международни”, коментира Дацов. Според него подобни действия без реален обект и търгове е „живо нарушение”, а подобна извънбюджетна сметка трябва да се открива само с решение на парламента." Потънали сме в корупция и изкривено финансиране, което не води към добро.
8
 
9
 
3
преди 6 месеца
Простотиите продължават с пълна сила Неясните правила за финансиране на тази магистрала са допълнителна простотия Просто трябва да се вземат едни и пари По дбрия вариант е изграждане на скоростни пътища Много добре потдържани - Русе -Шумен Русе- В Трново София - Видин Интермодални терминали Русе и Видин и скоростна железница Варна - Русе Много по голям ефект за икономиката от завършване на магистрала Хемус която в по голямата си част ще остане празна Но за това се иска мозък а не само рязане на ленти

11
 
4
 
2
s3
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Лошо решение е, защото на север нямат нужда чак от магистрала. По-добре е да се завърши Струма за да се ходи на море в Гръцко, да се помисли за пътя за Видин, и ако може и за магистралата до Калотина. Друго на нас не ни трябва.
9
 
9
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ма разбира се че е лошо решение щото тоя гал..фон Дацов не пътува на север.За мен лоши решения са околовръсното и метрото в София магистралите Марица Струма и Тракия.Омръзна ми от ***.ци завършили УНСС.Тоя ще не си гледа масата по празниците ми тръгнал акъл да ръси.