Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Боил Банов отрече обвиненията на Елена Йончева за опростени неустойки за Ларгото

Специализираната прокуратура започва проверка за евентуално престъпление по служба или безстопанственост на министъра на културата

0
 
2
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЕХ БОИЛЕ,
С тези разперени ръце си като простреляна патица.

Мисля, че ти си последния проблем на това общество , но в името на ВТВЪРДЯВАНЕТО НА ЕЛЕКТОРАТА , трябваше да се изиграе и тази драма с Йончева и теб.

Ако Йончева имаше желание да бори системата следваше да даде на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР онези 43 милиона лева, които БОРИСОВ извади от БЮДЖЕТА без съгласието на НС и плати с тях ДУПКАТА ВЪВ ВАРНА НА ЕДНО ЛИЦЕ , мъдрещо се до Корнела на конгреса на БСП.

ТОПЛАТА ВРЪЗКА МЕЖДУ БСП И ГЕРБ Е ПЛОВДИВСКИЯ БИЗНЕСМАН другаря Гертов, който е по скоро ЗИДАРОКОФРАЖИСТ , отколкото представител на най бедните в тази обрулена от подобни като него държава.

ТОЗИ ТЕАТЪР НА АБСУРДА НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ ДЪЛГО ГОСПОДА ОТ ГЕРБ И ДРУГАРИ ОТ БСП.
Не, че народа ще се пробуди и ще промени този театър на абсурда.

ПЕРЕСТРОЙКАТА НА ТРЪМП, СКОРО ЩЕ ПОКАЖЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, ЧЕ СМЕ ПОСТАВЕНИ В ЕДНИ НОВИ ЗАВИСИМОСТИ И ТЯХНАТА РОЛЯ В БЪДЕЩИТЕ ПРОЦЕСИ Е НЕЖЕЛАНА.

ОТ КОГО ЩЕ ЗАВИСИМ ЛИ?
Трудно е да се каже , но ние от държава вече сме се превърнали в територия , 85% от чиято ОБРАБОТВАЕМА ЗЕМЯ, се държи и е СОБСТВЕНОСТ НА НЯКОЛКО ЧУЖДИ ЛАТИФУНДИСТИ.

Не знам какви ще ги втричи и Президента, и дали той поне осъзнава онова което предстои в близък план да се случи с ДЪРЖАВАТА НИ като неин върховен главнокомандващ?

Знам само едно - ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДЪЛЖАВА, защото ако се продължи скоро няма да има нужда от граници.
1
 
6
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Освен и да си признае, с тия хубави килии ...
15
 
2
 
1
s3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Да отречем тези обвинения, един запис нищо не значи. А и това са все пак опростени неустойки, а не усвоени пари, така че реално няма щета. Време е да се спре с такива новини, нека да сме позивитвни, избори идат.