Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Антиевропейските партии може да спечелят една трета от местата в Европарламента

Според ново проучване подобни резултати ще означават възпрепятстване на законодателния процес в органа

   1| 2    
0
 
1
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
а защо не пишете за основните парии :

https://www.pes.eu/en/

https://www.epp.eu/

сайта на ПЕС е по-добре направен и по friendly ... :)))
21
 
4
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Не мога да заявя че съм доволен от Четвъртия райх(ЕС), но го намирам за приемлив.
6
 
27
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И за какво ни е този ЕС? Вярно, дават едни пари, но реална полза за обикновения човек почти няма, освен ако не е емигрирал.
Май по-скоро да могат разни личности като Мария Габриелова, Андрей Новаков и други да си намират занимание и да се изживяват като величия.
9
 
25
 
4
studioaa до: lyusien
преди 2 месеца
Поддръжниците на ес са най-ниско интелигентните хора живеещи на европейския континент, дегенератите от гей общността и малцинствата кафяви и с чаршафи на главата. Банковата каста ескплоатира ес, но реално не се интересува от съдбата му, а от това как да печели повече пари. Лидерите на ес са само комунисти, троцкисти и марксисти и най-отгоре червената кохорта от ссср сега работи за ес и резултатът е, че ес по нищо не се отличава от ссср вече. Време е новият Рейгън да обяви война на ес/ссср и новият Горбачов да договори разпада на социалистическата брюкселска карикатура... В музея на ес в брюксел има цял етаж посветен на маркс и енгелс и тяхното учение и нищо за Великата френска революция например. Явно тя трябва да бъде припомнена на комунягите от европейската комисия...
4
 
30
 
3
ert
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Повече ще спечелят антистатукво партиите, защото статуквото в ЕС е много подобно на нашето. А и паричната политика последните 10г. водеща до обогатяване на богатите и обедняване на бедните, както и до неразумно високи имотни цени, няма как да бъде подкрепена от обикновения човек в ЕС.

7
 
32
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Браво, дори дано да са над 30%, защо не и над 40%? С безличната си политика на двойни стандарти и други нелоялни практики, хората започнаха да се отдръпват от ЕС и като цяло виждат че не са наред нещата. И при нас е така, ЕС подкрепят ГЕРБ щото им играе по свирката и търмъчи народа.
32
 
8
 
1
преди 2 месеца
Бъдете сигурни че това няма да се случи В Е С живее най интелигентното и образовано население на планетата и дори най наивните разбраха какво представляват популистите Какво им трябва още за да разберат провала на италианските популисти които докараха икономитката до рецесия англииските такива които излъгаха и докараха Великобритания до ръба на хаоса напускайки Е С Или полски унгарски и български популисти които безсрамно лъжат хората само и само да се докопат до властта и да създадат хаос През май това няма да се случи