Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

„Газпром“ няма да участва в изграждането на газов хъб „Балкан“

Всички ресурси на държавната руска компания са били договорени в дългосрочен план за региона на Балканите, посочи ръководителят на дружеството Алексей Милер

1
 
8
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЕСТЕСТВЕНО Е ГАЗПРОМ ДА НЕ УЧАСТВА В ХЪБ БАЛКАН , който основно разчита на доставката на синьо гориво от ЮЖНИЯ ГАЗОВ КОРИДОР , работещ с газ от ТУРКМЕНИСТАН !!!

Страните които ще доставят газ по този коридор са Туркменистан Азербайджан, Грузия и разбира се БЪЛГАРИЯ!!
Точно за това трасе се изгражда и новият газопровод от ПРОВАДИЯ за ЗАЙЧАР за който бюджета отдели едни 3 милиарда лева !!

На опита да се заобиколи КАСПИЙСКО МОРЕ през ИРАН се противопоставят не само ГАЗПРОМ , но и САЩ и ИЗРАЕЛ.

Риска който поемаме по доставката на газ по ЮЖНИЯ КОРИДОР е толкова голям , че е възможно през 2020 година да останеми без газ или ако го има от Александрополис да е толкова скъп , че да ИЗГОНИ ВСИЧКИ ИНВЕСТИТОРИ ОТ БЪЛГАРИЯ!!

Залога е толкова голям, че някои ХАЗАРТНИ ИГРАЧИ дори нямат на идея какво може да струва на държавата ни ТОВА КОЕТО ВЧЕРА СЕ СЛУЧИ!!!

НЕ ЗНАМ КАК УТЕКНАХА В ГЛАВАТА НА БОРИСОВ ДУМИТЕ НА МЕДВЕДЕВ : "Изтребители винаги ще дойдат, важно е газ да дойде и централите да работят".
ЗАЩОТО АКО НЕ ДОЙДЕ ТАЗИ ГАЗ ОТ ТУРКМЕНИСТАН БОРИСОВ РИСКУВА НЕ САМО СЪДБАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НО И СОБСТВЕНАТА СИ ГЛАВА!

ТОВА НЯМА ДА МУ ГО ПРОСТЯТ НЕ САМО У НАС , НО И СЪСЕДИТЕ НИ КОИТО ЗАРАДИ НЕГОВОТО ПОВЕДЕНИЕ ЩЕ ОСТАНАТ НА ГАЗЕНИ ЛАМПИ!

СЛЕД КАЗАНОТО ОТ МЕДВЕДЕВ СТАВА ЯСНО, ЧЕ РУСКАТА ГАЗ ЩЕ ТЕЧЕ В НАПРАВЛЕНИЕ ТУРЦИЯ ГЪРЦИЯ ИТАЛИЯ!!! Дали сме вписани в тази сметка?? ЕДВА ЛИ !!
2
 
1
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ще наливаме пари...
2
 
2
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
И какво ще правим сега ?