Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Докладът на Мълър понижи рейтинга на Тръмп до най-ниското му ниво за 2019 г.

50% от анкетираните смятат, че Тръмп или някой от щаба му е работил с Русия

5
 
3
 
4
Sakamano до: Императорът
преди 4 седмици
Досега не съм ти давал минус, дори когато съм бил погнусен от постовете ти. Впрочем, на плюсове също не разчитай. Когато имам да ти казвам нещо, предпочитам да го кажа с думи. А за ровенето в дейността на опонентите му - нека да рови! Не искам от него да не го прави.
6
 
7
 
3
Императорът до: Sakamano
преди 1 месец
Мисля, че достатъчно ровиха - само дето и канибал не го изкараха и се върнаха назад в разследването почти до вътреутробният му жизнен период. Защо мислиш, че ако ТОЙ не инициира ровене в дейността на опонентите му, няма нищо да изскочи? По-долу написах реалните престъпления на Полуживата.

Тия дето ми цъкате минуси - не смятате ли за нужно някак да обосновете позицията си? Впрочем поведението ви е типично за обонговисти - вие просто нямате мозък да се обосновете, можете само да викате: ДОЛУ.
6
 
6
 
2
преди 1 месец
Ако тръгне да отмъщава на "клеветниците", разследващите ще продължат да ровят, което явно не желае. При хора като Тръмп винаги има нещо мръсно, въпросът е колко дълбоко е заровено.
14
 
8
 
1
преди 1 месец
Това ме подсеща за един епизод от "Швейк", в който се обясняваше, че - като си обвинен в някаква противодържавна дейност от тайната полиция - ако намерят някакви, каквито и да е "доказателства" - лошо. Ако не намерят абсолютно нищо - още по-лошо, защото си "РАФИНИРАН НЕГОДНИК" !!!
Така и тук - дори специалният прокурор Мълър, който е всичко друго, само не безпристрастен, след продължително и скъпо разследване, не намери НИКАКВО доказателство за "сговор" с Русия, но враговете на президента продължават да лаят и то още по-злобно. Доналд излезе много по-мек отколкото се надявах, какво още чака, че не смачква тая ***? Защо не инициира разследване срещу обонго и полуживата - съответно за военни престъпления и за противодържавна дейност и издаване на държавни тайни? Да напомням ли, че полуживата алцхаймерка клинтън държеше на телефона си супер поверителна информация и издаде ядрения протокол на САЩ пред целия свят по ТЕЛЕВИЗИЯТА? Ако господин Вова е искал да научи най-важната американска държавна тайна, просто е трябвало да си пусне телевизорът !!! Дори - мисля - цялата руска стратегия за евентуална ядрена война, е съобразена с това, което Полуживата изтърси !!!