Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Павел Бандилов: Китай изненадващо отчете ръст на БВП за първото тримесечие

Пазарите очакват финала на споразумението между Пекин и Вашингтон

3
 
1
 
5
преди 4 седмици
По-малкият ръст пак е ръст, тъй че журналистите не са сгрешили. Китай сега се бори с Капана на средните доходи и е доста вероятно да спечели.
5
 
4
 
4
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Според първоначалната статистика, през 2018 г. китайската икономика е нараснала с 6,6% и за първи път брутният вътрешен продукт е надхвърлил 90 трилиона юана. Това, по думите на директора на Националното статистическо управление Нин Дзиджъ отразява тенденцията за стабилно развитие на икономиката в очакваните параметри. Целите на макроикономическия контрол като цяло ще бъдат реализирани, добави той.

Спомних си, че през миналата година Китай имаше ръст от 6.6% , сега показват 6.4% и някой журналист преписвач казва има ръст. Всъщност в Китай има спад но той наистина е пренебрежим и е по-малък от очаквания.
3
 
5
 
3
abdul до: polki
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Така така, истинските данни идват от САЩ, а фалшивите от всякъде другаде.
Това, мисля, вече е ясно на всички :-).
5
 
7
 
2
преди 4 седмици
Павел Бандилов: Китай изненадващо отчете ръст на БВП за първото тримесечие. Това означава, че става въпрос не за повече продажби на стоки и услуги, а за оптимизиране на разходи.

==========

Това означава, че Китай продължава да манипулира данните ........... както не веднъж е обвинявана от Вашингтон в това... ;)
2
 
13
 
1
преди 4 седмици
Каква изненада! Ти да видиш....