Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Кой подпали Нотр дам?

С приближаването на евроизборите Брюксел тръгва на война срещу фалшивите новини

   1| 2    
0
 
3
 
11
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Демек, които и да загуби, руснаците са виновни.
2
 
2
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Изказването в №9 , принципно подкрепям, ама иначе статийката е пълен шит и някои реагират с право. Все пак претенциите на икон медия са големи ;-)
8
 
3
 
9
Sakamano до: Mavi Goz
преди 1 месец
Речниковият ти запас и стил на изразяване поражда известни съмнения около принадлежноста към "виcшата рacа".
3
 
7
 
8
Mavi Goz до: Mavi Goz
преди 1 месец
*** ромска рожба.... :lol:
4
 
10
 
7
Mavi Goz до: Sakamano
преди 1 месец
Пропорциите на моите атрибути възпроизведоха две бели и красиви девойчета, от които имам (за сега) две унучета, демек - след мене за белата раса не остава дупка. А пропорциите на твоите, на Смарти, Стокракуса и Стоен Петрофоглу атрибути общо не стигат за едно ***, демек - нил, нула, бе напрао -4. Стават само да произвеждате течни русофобски екскременти, или казано на френски - миризлива пи кня... Вие сте биологичен брак - ше бъдете утилизирани от кафявата вълна... ;) :lol:

6
 
4
 
6
Sakamano до: Mavi Goz
преди 1 месец
Личните нападки компенсират липсата на аргументи, а вероятно и други атрибути с намалени пропорции.
3
 
14
 
5
Mavi Goz до: Sakamano
преди 1 месец
"Вие" специално и по една че кия не можете да си спретнете, не ли да си върнете нещо, дето го немате по рождение, еле па война и мъжество, но можете да кляфкате русофобия в нета, докато гледате как ви я спретват и после да работите за победителите в нея. Само се молете това да са пак американците и рашките, а не новите ви тъмнокожи съграждани, които нахлуват през морето, щот тогава ше видите кон боб яде ли и гражданските свободи даденост ли са... :lol:
7
 
6
 
4
Sakamano до: Mavi Goz
преди 1 месец
Да не предлагаш в Европа да си спретнем една нова война, за да си върнем мъжеството?
3
 
12
 
3
преди 1 месец
А кой твърдеше, че Хилари Клинтън ще стане първата жена президент с 99% вероятност?? А срещу подобен вид фалшива новина кой и как ще се бори??
4
 
19
 
2
преди 1 месец
Хаха... ЕС под ръководството на леворезбосаните си "експерти", които си отгледа в безметежно самодоволство, все по-бързо и безвъзвратно се превръща в политическа плямпалница и машина за харчене на пари, а не в икономически монстър, създаващ пари, какъвто са си го представяли бащите му - великите Дьо Гол и Аденауер...
Винаги съм твърдял, че дългият мир в съчетание с материално благополучие и изобилие превръщат мъжете в жени, а жените в политици... а тези дегенерирали креатури създават само парфюмирани го вна... :lol: