Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Ердоган: Турция ще произвежда заедно с Русия системите С-500

Президентът Ердоган заяви категорично, че сделката за противовъздушните системи С-400 е сключена, а Турция рано или късно ще получи изтребителите F-35

0
 
2
 
5
преди 1 година
Той Ердоган обяви че Турция и самолетоносачи ще строи понеже Черно Море било почти руско езеро.
0
 
2
 
4
преди 1 година
"ЩЕ"...... колко познато.....
6
 
15
 
3
преди 1 година
Ердоган яде попарата на запада. Задкулисната уговорка той да се включи дейно в конфликта със Сирия и близкия изток, за което му бяха обещани някои неща го направи лошия герой във филма, а запада не спази обещанията си. Това не попречи на западните държави да се възползват от ситуацията със Сирия. Няма защо да казвам как. Ето защо той си задържа бежанците, като коз и в отговор на неспазените обещания. Следователно защо вече да преговаря с тези неспазващи уговорките държави. От там и желанието му да работи с Русия. А за лирата и кризата в Турция, които не се е е сетил, че това не е само в следствие на натиск от запада, но и вътрешна политика, значи нищо не разбира. С тази криза се отстраняват конкуренти на властта, които няма как да издържат финансово. Ще останат само по-големите играчи и приближените му. Та това е. Такъв политик е той.
3
 
19
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
хи хи , ердоган усърдно си клати лирата в краткосрочен план :))) . по принцип в турция тече от началото на 90-те години усърдна подмяна на въоръжението и постъпки за съвместно производство по така наречените офсетови програми . почти за всякакво въоръжение дето купуват имат договори за изработка на някакви части от него , на който му е интересно :

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_equipment_of_the_Turkish_Land_Forces

и факт , често получават откази за съвместно производство ... щото са като китайците , поработят няколко годинки и айде почват сами да си ги правят . колко са качествени турските образци и бойните им параметри съвпадат с оригиналните разработки е отделен въпрос . всеки който се е запознавал отблизо с турските коли и рейсове предполага за какво иде еч :))) . май ще започне да им изстива мястото в НАТО ... а за Ф-35 с този президент на УСА-то и този сенат през крив макарон ...
9
 
28
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Поне на мен не ми е известно американската администрация да се моли за нещо. Възможно е но в стил " Моля Ви се не правете това, защото в противен случай ще бъдем принудени да Ви напердашим". Ердоган желае да започне производство на собствени средства за ПВО и затова избора му е между Русия и Китай. Няма кой друг да му предостави каквато и да е технология от този вид.