Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Бойко Борисов: ГЕРБ работи и без Цветанов

Според премиера няма необходимост от предсрочни избори

0
 
1
 
4
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Какъвто и да го наречем, не можем да го обидим………….
То само с простотии и мераци политика не се прави.

В ГЕРБ имат таван на интелекта - един ЦвЦв! Повече от това не е позволено, даже и да го имаш.При тях филмът "За един пробит долар" става: "За един тон суджук" или "За един евтин апартамент"!

Не само Цецо-конецо, а цялото герберунгерско правителство начело със Светиня МУ трябва да подаде оставка, защото философията на управление на Шайката ГЕРБ е престъпна и подкрепяна от личните депутати на боко, които обличат в закони корупцията и престъпленията им!

ПО-ГОЛЕМИЯТ проблем е, че начело на държавата допуснахме едни прости, крадливи, елементарни хора, бивши РАБФАКАДЖИИ, хора с помощни училища, партизански внуци, доносници !!! Начело на държавата е комунист трето поколение,човек с неясно минало!!!
0
 
2
 
3
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
Не разбирам , дали Борисов е толкова *** и не схваща, че на тези избори бяха отсвирени всички политически партии заедно с неговата?!

Нима е щастлив , че управлява с гласовете на 7% от електората , а упитомената от него опозиция събира някакви си 6 % ???

КАКВО МИСЛЯТ ОСТАНАЛИТЕ 80% ОТ НЕГЛАСУВАЛИТЕ КОИТО НЕ РАЗПОЗНАВАТ ЗА СВОИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НИТО НЕГО НИТО ПЪК ТАЗИ КОЯТО СЕ ПРАВИ НА ОПОЗИЦИЯ ???

Как ни виждат ИНВЕСТИТОРИТЕ и мислят ли , че обстановката у нас е сигурна. Тези които мислят дългосрочно са наясно, че един финансов проблем, че измете цялата тази самовлюбила се паразитстваща политическа класа , която живее в едно друго измерение и изобщо не улавя сигналите които и изпраща електората.

България е бременна на политически събития, които ще я доведат до сценарии подобен на този в АРЖЕНТИНА случили се през 2001 година!!

Новият ЕВРОПАРЛАМЕНТ и предстощите ревизии на изразходваните у нас ЕВРОСРЕДСТВА ще взривят скапаната ни система.
2
 
7
 
2
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Гласувам за Вас, защото нямате алтернатива, поне до сега, но правите големи глупости и ако не ги спрете, няма да имате същия успех занапред.
Доста мои приятели, които до сега гласуваха за Вас се отдръпнаха и гласуваха за Радан. Имайте предвид, че и на мен запона да ми писват простотиите на някои хора...
3
 
14
 
1
преди 3 седмици
Бойко Борисов: ГЕРБ работи и без Цветанов

Ееее, бащ'тицата да ме зарадва след толкоз години с 1 изречение :)
А дано, ама надали.
Ако Козяк е благословил - Амин!