Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Георги Заманов: Пътят към присъединяването в ERM II е важен колкото самото присъединяване

Пазарът става по-подреден по отношение на конкуренция, доверие и ясни правила, коментира главният изпълнителен директор на Алианц Банк България

1
 
0
 
3
преди 3 дни
Няма профилна снимка
Великият преход. Вече 30 години. Е, Мойсей ги е размотавал 40 из пустинята - за да измрат всички свидетели на миналото им... бас държа че българите ще подобрят и тоя рекорд :)
1
 
2
 
2
преди 6 дни
Няма профилна снимка
"Предизвикателството, което ни предстои, е да достигнем стандарти, доближаващи се до средните за Европейския съюз." Купешки изрази без мисъл и разбиране. Огромен проблем е за България това. Бла-бла-бла-бла! Затова и по-назад отиваме (ако има по-назад), не по-напред в ЕС. И лъже - миналата година нямахме ръст 3.3%, а 3.1%. И сренограмотен икономист ще ви каже, че растеж от 3% за България е НИЩО. Досега ние също не знаехме, господинът ни светна - че повече бизнес ще раздвижи икономиката. Така ли????А вашето участие какво е и какви резултати дава? Не бързайте с еврото. ВЪОБЩЕ не сме готови. В Договора няма срок за присъединяване.

ЗАЩО ПОЛША и чЕХИЯ не ескат еврото? По-глупави от нас ли са? Имат растеж 5-7%, а ние само 3%. ПОЛША официално я включиха (единствена между бившите соц страни) в групата на развитите страни. Има развито производство на КРАЙНИ ПРОДУКТИ и развит капиталов пазар. ВИЕ, господине, какво имате като заслуга за БГ???
5
 
12
 
1
преди 2 седмици
Георги Заманов: Пътят към присъединяването в ERM II е важен колкото самото присъединяване

Гледането на пасти и торти зад витрината е също толкова важно,
колкото и самото им ядене...