Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Прогноза: Имотите ще поевтинеят с между 5-8%

Според финансовия консултант Стойне Василев предстои корекция на пазара в идните няколко години

   1| 2    
2
 
3
 
13
Winter до: Sahib31
преди 1 година
Баце.....открих че с този си профил , (за разлика от Баце и Кондор) мога да влизам до коментарите ............ Тъпунгера Х _ Y пак не си е свършил работата и получава заплата ''зАлудо"'................
Та , да изполвам случая ................ да те питам ..... :
''Ти , мислиш че си у влако ли ........... С Двата Панеляка ..........:) :) ''
Ей .... кашонар ........... разсмиваш ме , като ти чета ''интелигентните'' постове , меришещи на зелени чорапи......................... :) :)
0
 
8
 
12
Веск до: serafima
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ще поевтинеят заради приближаващия се тотален демографски удар по цивилизацията ни, който трайно ще бъде спирачка за икономиката. Удар демографски причинен от горните ще задържа цените, а не това, че те трябва да си купят. 56 на 48 хиляди родени деца е спада само от 2017та към 2018та. Това е огромно липсващо бъдещо търсене. Намалява средния брой лица в семейството. Застаряване. Освобождаване на жилища от големи набори, които няма кой да засели (освен мигранти). Стой та гледай. Не е въпроса кога и колко ще пукне балона. То е ясно - скоро (до 1-1.5 години) и с доста проценти (20 след успокояването). Въпросът е как ще се излиза от положение при тази трагична демографска картинка и огромно социално разслоение с масова бедност.
0
 
8
 
11
преди 1 година
Няма профилна снимка
5-8 процента надолу за София след като преминат сериозните първоначални сътресения съм съгласен. ОК. За провинциата 15-18 по-скоро. По-малкия процент е за по-големите градове Пл., Вн, Бс, СтЗ, Русе. Високите цени на запад ще карат емигрантите ни да купуват - в София. Извинявайте - масово общини, в т.ч. общини на областни центрове се свиват с 1-3 процента по население годишно. Застаряването отделно. На 5 починали в по-малките и западнали области се ражда едно дете. Отделно следвоенните големи набори построили социализма дето имат градски жилища вече си отиват поради старост. Кой да живее в освободените жилища, кой да ги наема? Само София и може би Пловдив заради раб. места донякъде ще бъдат пожалени. За съжаление демогр. удар, който тепърва предстои ще е жесток. Оценки за въздействието му няма. Той сега се заформя. София ще издържа към 20 области в бъдеще, защото те нямат икономика. Как ли ще стане това? След няма 10 години, когато трябва да е новия ръст и пик на балона в България жилищата ще са повече от хората. Даже мигранти да дойдат те пари няма да имат. Вътрешното търсене от миграция към няколко големи града ще затихне. Имата 48 000 родени деца за 2018та при 56 000 за 2017та. Нещо става с нацията. Скоро и имотите, и икономиката ще ви покажат видимо и осезаемо какво всъщност става. Дебне огромен демографски удар по цивилизацията ни. Тотален. Ако сега стане чудо и вземем мерки ( което няма да стане при тази сегашната триглава ламя) след 20 години ще имаме подобрение. Дотогава.....
1
 
3
 
10
Blueberry до: Sahib31
преди 1 година
Няма профилна снимка
Е, ако беше така, щеше да напише по 30-40%. Тези 5-8% ще ги получи само с едно добър ден, ако е перонец както твърдиш.
7
 
4
 
9
преди 1 година
Стойне винаги е мразил имотите като инвестиция просто щото си е перонец
4
 
7
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
Разбира се, че ще поевтинеят още повече цените на жилищата. Има още толкова властимащи от ГЕРБ, които ще си напазаруват жилища без пари. Няма да бъдат само Цвъцко гуменката, цецка Цачеф, странка ти МенТа, пацо терасо и тони балкони и т.н. и т.н.
0
 
27
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
То зависи и какво разбират под поевтиняване. Води ли се поевтиняване, ако строителят е обявил 1400 евро/кв.м., но ти продаде на 1000 евро, (както се случи с няколко мои познати)?
12
 
33
 
6
преди 1 година
А стига бе! Нали само допреди няколко месеца мантрата беше, че пазара е устойчив и всично е наред и няма поводи за притеснения? Кво става тука сега???

Аз бих добавил и по една нула отзад на тия проценти... ей така... за всеки случай...
13
 
30
 
5
преди 1 година
2008-ма беше кратък есенен полъх...сега идва нещо доста по-мощно и продължително, и ако намалението е 5-8% (в рамките на статистическата грешка) - все едно сме световен център на стабилността и благоденствието...
23
 
17
 
4
ivailojelyazkov до: ABBA
преди 1 година
Ти си пълна утрепка, на вълната на пропагандата.