Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

20 години Путин на власт – повече джудо, отколкото шах

Както в силовия спорт руският президент се възползва от дезориентацията на Запада

   1| 2| 3    
1
 
9
 
29
serafima до: Вся власть Советам!
преди 1 година
Няма профилна снимка
Хайде да не влизаме в историята и излизаме от контекста. Тогава ще трябва да споменем за Аспарух, Симеон Велики и т.н. Това, че изразяваш мнение, не значи, че получаваш нечии пари. По себе си ли съдиш? Тогава трябва повече да имам в евро и в долари.
Ще завърша с мнението си - смешни са инструктираните при всяко споменаване на името на Путин да вият срещу него, а в същото време да не виждат трагичното положение в собствената си страна. Ще ви призная за обективни, ако по същия начин представите нашия самодержец. Цъфнали сме, та сме вързали и продължаваме стремглаво надолу!!!
1
 
13
 
28
преди 1 година
тя и Меркелица за 20години власт повече бежанци и повече разтури отколко шах ама нема ядове ... :))
6
 
6
 
27
преди 1 година
“Русия не е имала такъв харизматичен и балансиран политик"

Да бе, да! Ленин, Александър ІІІ, Николай І, Петър Велики... Защо трябва да ги принизяваш само за да изкараш някоя ръждива копейка?
5
 
6
 
26
Onia до: Ivel
преди 1 година
Няма профилна снимка
Инфраструктурата в Русия: няма магистрала между двата най-големи града. Медиите: 165 място по свобода (България по стъпките
6
 
11
 
25
serafima до: Sokratus
преди 1 година
Няма профилна снимка
А с колко нарсна дългът на България само с едно щракване на пръстите на Борисов???? И при 3 милиарда излишък, с който се фукаше (сякаш хората не знаят как и защо се постига), сега пак взе заем да си плати НАВЕДНЪЖ скъпите и прескъпи стари и безпомощни (дефанзивни) самолети от 1958 г.
С това ли ще ми се похвалите фенове на примата Борисов?
4
 
14
 
24
преди 1 година
Няма профилна снимка
Може ли аз който съм прекарал около 20 годино от живота си в Съветския съюз и в последствие Русия, и цялото ми благосъстояни (седемцифрено в евро) се дължи на Русия (изкарано за около 10 години) да отговоря на предишния пост. Има поне три неща дето могат да се вземат от Русия и ще изглеждат по-добре от сегашните в България. Например икономика, здравеопазване, инфраструктура, та ако щеш и медиите добави, не толкова че там са много свободни, но тук са направо никъкви.
8
 
6
 
23
преди 1 година
Няма профилна снимка
Имам един въпрос към всички Путинисти във форума: Кое е това нещо, което като го вземем от Русия и нещата (поне в една сфера) ще се подобрят в България? (Икономика, съдебна система, инфраструктура, здравеопазване, медии, какво?)
6
 
15
 
22
serafima до: markov
преди 1 година
Няма профилна снимка
ГМО двуногите хулители на Путин са в състояние да го обидят точно толкова, колкото един комар с изпражненията си може да оцапа ЕВЕРЕСТ!!! Русия не е имала такъв харизматичен и балансиран политик. Той е точният човек в точният момент от историята на Русия. И дали го интересува тяхното мнение?
Темата Путин се пуска, за да не виси във въздуха, че такава тема за Борисов У НАС НЕ СЕ ПУСКА. ВСИЧКИ си го знаем, както се казва и отзад, и отпред, но никой не смее да говори открито за него. На такова нещо му викат тоталитаризъм. Пъне се да кара електрокар, катер, хили се като дете, държавата ПРОПАДА. Не може и дори коремното да направи - още един повод да мрази президента Румен Радев. - в случая отговарям в паралел на материала. Хайде да погледнем НАШИЯ СИ ДВОР, А???Вярно е, че Козяк 16 плаща НА НЯКОИ за теми срещу Русия, но ние ЗАГИВАМЕ!!!!
8
 
7
 
21
Sokratus до: Императорът
преди 1 година
Явно вече пари от пазара не се изкарват, но от тролене!!!
Колосални ми умнико, защо външният дълг на Русия сега е 4 пъти по-голям от както лилиПутин дойде на власт?
8
 
25
 
20
преди 1 година
Ха-ха - господин Вова яко ви бърка в здравенцето - а - тролчета? Ти от Инвесторът всяка нощ го сънуват и скърцат със зъби и си гризат възглавницата и се обливат в студена пот.

За 20 години Русия изплати всичките си дългове (поемайки колосалният дълг на целият бивш съветски съюз), укрепи икономиката си (за което сериозен дял има глупавият обонго), натрупа огромен златен резерв, благодарение на който може да запази стабилност в бъдещи смутни времена, от "регионална сила" се превърна в държава със огромно световно влияние (дори авторът на статията го признава), а господин Вова бе най-влиятелният световен лидер поне до възходът на Доналд.... а и сега влиянието му е не по-малко от доналдовото. И напук на писаниците, прирастът в Русия вече е положителен, държавата дава щедри детски помощи за всяко русначе, стандартът на живот на все повече руски хора се увеличава, дори санкциите, които им наложи "целият свят" (всъщност САЩ и лакеите им) не можа сериозно да ги разклати.

Разбира се - най-голям възход във военната сфера. Жалко е, че Русия отново трябва да пилее ресурс за въоръжаване, но нима има избор - обкръжена от натовски бази? Русия няма да даде свободата си и земята си и независимостта си за семки и бонбонки - Хитлер я изненада навремето, но това няма да се повтори - и сега Русия е достатъчно могъща да воюва срещу целия свят, ако се наложи.

Някои си мечтаеха преди 20 години да видят Русия разкъсана, смазана и заграбена - един послушен васал на САЩ - ама не им се сбъднаха мечтите. Русия е велика и могъща и ако ще да си изплюете жлъчките, не можете да направите нищо по въпроса.

А Вова като нищо може да управлява и още 20 години. Неслучайно се говори, че той е не е просто човек и че реалната му възраст е доста повече от век.