Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

ООН може да спаси много бежанци чрез издаване на специални паспорти

Наличието на идентификационен документ би позволил на много бежанци да пътуват до убежища и да избягат от трафикантите на хора

1
 
7
 
4
преди 1 година
ООН е паразитна организация на глобалягите която треа бъде разпусната, Тромпета беше прав за излизане на Сашево от там. Неефективни клатикуррци за които няма данъци, всичко им е безплатно От До с обучение на децата, жилища, коли, храна, и прочее и прочее .... Тия от ООН треа да се застрелят публично за назидание на поразиите които са извършили, така ги виждам аз нешата и приключва филма с лежането на гръб на хората ....
0
 
6
 
3
преди 1 година
Паспорти за бежанци. Временен статут.Поради риска от тероризъм обаче е задължително за такива документи да бъдат събирани и биометрични данни и да бъдат споделени с всички полицейски и правоохранителни органи в света.
2
 
29
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
ООН може да спаси бежанците,като създаде система,за да няма бежанци ,защото пътя по който организацията е поела, е прехвърляне на проблемите на бежанците в други държави и създаване на условия и техните народи да се превърнат в бежанци!А може би такава е целта на ООН?!
1
 
33
 
1
преди 1 година
Какво означава ,че има риск сирийците да бъдат върнати в Сирия?Това е най-естественото което може да бъде направено.....да ги върнат в родината им.