Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Може ли въглеродният данък на ЕС да засили борбата с климатичните промени по света?

Все още остава неясно дали схемата ще засили позицията на Европа като водещ континент в енергийния преход или ще създаде допълнително търговско напрежение

   1| 2    
11
 
6
 
5
Стоян Петров до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не съм толкова компетентен за да раздавам квалификации, но че си стоите здраво закотвени в 20-ти век е безспорен факт : " ХЕЛЬСИНКИ, 18 фев — РИА Новости. Из-за мягкой зимы и ветреной погоды, позволяющей ветрогенераторам работать на полную мощность, в Финляндии зарегистрировали отрицательную цену на электроэнергию, следует из данных энергетической биржи Nord Pool."
12
 
9
 
4
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
И представи си тези петролни кладенци се охраняват общо от около 200 американски войника с не знам си колко хамъра. И пак си представи, че същите петролни кладенци не може да го превземат 130 хилядната армия на Асад, 80 хилядния ирански корпус в Сирия и прословутите руски военно-космически сили. И още веднъж си представи колко нелепо изглеждаш, когато ни уведомяваш за руските хипер-мипер-пипер ракети.
7
 
10
 
3
преди 7 месеца
Може ли въглеродният данък на ЕС да засили борбата с климатичните промени по света?

Да бе, налагаме ембарго на американските петролни кладенци в Сирия
и екоталибаните ще запищят на умряло.
Няма калории, няма шоу!
6
 
13
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
ЕС затъва в фантазии. Може би идеята да има единен европарламент не е толкова разумна, там на власт се настаниха екоталибаните.
6
 
19
 
1
преди 7 месеца
Резултатът ще бъде само един - ПЪЛНА ИКОНОМИЧЕСКА КАТАСТРОФА НА ЕВРОПА !!! Каква конкурентноспособност на европейската индустрия ще се повиши, бе - като тя се срине поради неизбежния недостиг на енергия? Или фабриките ще чакат да духне вятър, че да поработят малко? Като наложите ВЪГЛЕРОДЕН данък на вноса, хората няма да могат дори вносни стоки да купуват... като настане масова безработица - с въшки ли ще ги купуват тия стоки от Китай/САЩ?
Дори сега - основно заради екоталибанството, европейската икономика е на крачка от колапс, докато американци, китайци, впрочем почти целият свят - вървят напред !!!