Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Българите са най-неудовлетворени от живота си в ЕС

По-голям дял хора изразяват неудовлетвореност от материалното си положение, жилищата, работата, сигурността, околната среда, показват данни на Евростат

3
 
2
 
6
преди 6 месеца
Аз съм удовлетворена от работата-доходите, жилището, стандарта на живот, взаимоотношенията. Не се чувствам удовлетворена от уменията, познанията на управляващите, политическото им поведение, ценностната им система, част от политиките в определени отрасли които се водят. А съм млада, средностатистически интелигентна и Д-р.Ватников, с това не се свиква, определено. Те затова и масата млади и умни не са вече у нас.
3
 
7
 
5
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Бай Ганьо винаги си е бил мрънкач, а и години наред го учиха, че да мрънкаш, да се подмазваш, да гепиш и да врътнеш далаверка са хубави качества.
После дойдоха пеомените и тези "настройки" на мозъка почнаха да вредят.
Младите и умните свикват, особено тия, дето бачкат и пътуват.
Лузърите си се оплакват.
1
 
1
 
4
mistt до: Бидонойл
преди 6 месеца
4
 
16
 
3
преди 6 месеца
Никъде не се пише за масовото застрояване на градовете.Строят се нови блокове между старите,блок да блок на по 8-16 етажа на десет метра един от друг , с тротоар от 2 плочки и без парко -места.Унищожиха се градинките ,няма место за децата да излязат ,невъзможно е да се ходи,камо ли майка с бебешка количка да мине,да не говорим за колите ,за които няма място и са паркирани по тротоара и плащаме сини зони,мърсотия ,шум и прах. .Безобразията в градовете и престъпленията са видиме с просто око ,както и неволите на гражданите.Това не е ли достатъчно!
6
 
11
 
2
ing5rov до: Бидонойл
преди 6 месеца
в твоя рай , на троловете...
12
 
12
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не е нужна статистика, това отдавна е известно. Бас държа, че и в Рая българите са най-неудовлетворени. Дали са им по-нискокачествени крилца, а и ореолът им се клати...