Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Защо мярката 60 на 40 ще си позволят много малък брой фирми

Не бяха коментирани условията за покриване на възнаграждения на затворени фирми, посочи Мария Минчева, директор на правния отдел на БСК

0
 
1
 
8
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Големите предприятия и без това си висят с камара задължения. То фалита на повечето е ясен. Сега тази помощ "" им идва душаш. Защо да не си я приберат и нея?!! Като се отмени цялата нелогична глупост със стопирането на икономиката в момента, фалита пак си го направят само, че със още някой лев задължение към някой друг, тъй като банките едвали ще ги финансират кой знай колко. Теглят си остатъчния капитал и вдигат ръцете. БОГАТИЯ СТАВА ПО-БОГАТ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА!!!
0
 
2
 
7
khao до: Бидонойл
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
айде като много умен и баш разбирач на капитализма ми кажи какво лошо има във фалита ? ... не е ли това най нормалното нещо при един свободен пазар, а?
0
 
1
 
6
khao до: Бидонойл
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
оптимист си, еее още се уча от теб ! докато те настигна, ще минат още две кризи !
4
 
0
 
5
Бидонойл до: khao
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Тъкмо си помисля, че си стигнал върха на тъпoтията и ето, че пак чупиш рекорда.
0
 
4
 
4
khao до: Бидонойл
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
еййй, като е толкова тежко да правиш бизнес, що не си на заплата, а ?
и да плащаш с данъците си всяко некадърно бизнесначинание на всякви назначени и връзкари ... да фалира целия! Таман някой можещ ще им вземе мястото
0
 
2
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Да си върнат дивидентите и да си раздадат печалбите големите фирми. Средствата логично трябва да бъдат насочени към средния и малък бизнес. Няма смисъл да се разхвърлят на всички. Големите освобождават част от работниците на борсата, докато се поправи бизнес климата и започнат поръчките. Няма особена логика помоща да се изчислява въз основа на общия оборот, а не на средствата предназначени за заплати . Това какво означава, че компаниите в определен момент, може и да са на печалба от средства предназначени изцяло и само за самия работник. Няма логика да стоят отворени, при положение, че нямат поръчки. Стига се до там, че работникът дали е на борсата или във вкъщи е все едно и също.
Или е на оферта да работиш за мене и друг да ти плаща!
6
 
3
 
2
Бидонойл до: shinawatra
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Да, ама нали ако половината бизнес хлопне кепенци, мама и тати също може да останат без работа и тогава кой ще те храни?
3
 
5
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ей, тия пък искат цялата тежест от кризата да се разпредели на държава, т.е. на всички нас! Защо питам аз, да спасяваме келавия ви бизнес, ако не можете да си позволите въпросните 40%, за да запазите служителите си, значи бизнесът ви не струва! Подобен "бизнес" не трябва да бъде спасяван. Подобен бизнес сигурно укрива и данъци, и осигуровки.