Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Защо точно САЩ имат най-големи проблеми с пандемията?

10 поуки за България

   1| 2| 3    
3
 
6
 
13
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
До дамите и господата работили по статията, несмятам, че е редно да нареждате жертвите от воините, които са били в трудоспособна възраст, до общата смъртност на населението. Може само да сравнявате с нормалната смъртност в периодите на грипни епидемии. Този вирус, като гледама останалите, въобще не се представя добре. :):):)
5
 
5
 
12
Dr. Vatnikov до: wag1111
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Ето го още един "разбирач".
Като толкова ги разбирате нещата, обадете се на СЗО, на Тръмп, на Меркел, на лилиПутин, на Си и тн., на ВСИЧКИ лидери да им обясните, за какво са им тези глави и че трябват да слушат теб, някакъв анонимен писач в сайт, който пише "незнам".
4
 
7
 
11
wag1111 до: Dr. Vatnikov
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Май вие имате нужда от лекарска помощ. Човекът си е напълно прав, при положение, че вирусът води до нормална даже ниска смъртност при нормална вирусна или грипна епидемия от 1-3% и то при хора със сериозни здравословни проблеми проблеми.
Знаете ли оринтировъчно колко е населението на САЩ г-н Dr. Vatnikov. Няма смисъл да се ровите в нета. То е над 300 милиона. Цифрата в статията е стряскаща половината население на България, цитат от статията: "оценени на 1,5 до 2,5 милиона жертви." Замислета се какъв е процентът( 0.5% от населението), даже няма и процент. Само хората на които им е дошъл редът, тези НАД 65 ГОДИНИ Е 12,8% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО (по официални данни от википедия за 2013). Незнам за какво са ви тези глави, след като се връзвате на такива лесни манипулации, май само са за да ги носите.
8
 
4
 
10
Dr. Vatnikov до: крас
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Малко ми е мъчно за теб, отначало мислех, че просто си пореден трол копейник, но сега виждам, че имаш нужда от намеса на медицината...
5
 
7
 
9
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ВРЕМЕ Е ДА СЕ СПРЕ С ИСТЕРИЯТА ПО ТОЗИ КОРОНА ВИРУС!!!

Докато от сутрин до вечер генерарът от Кербала ни облъчва с шокиращите данни за корона вируса в България МАРШЪТ НА ЖЪЛТАТА ГОСТЕНКА бележи цифри които са ДВА ПЪТИ ПО ВИСОКИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ !!!

НЯКОЙ ДА ВИ Е ЗАПОЗНАЛ И ДА Е ЧУЛ ЗА МНОГО ПО ОПАСНОТО И ПО ТРУДНО ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ КОРОНА ВИРУСА ИНФЕКЦИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ, ОТ КОЕТО ПРЕЗ 2008 В БЪЛГАРИЯ СА ЗАБОЛЕЛИ РЕГИСТРИРАНИТЕ 3150 ЧОВЕКА?????
Заболелите от ТУБЕРКУЛОЗА у нас за тази година са достигнали до 38,5 на 100 000 души !!!
Най-засегнати са хората на между 35 и 44 г. (21%), както и тези над 65 г. (21%), следват 55-64-годишните (19%). !!

Всяка година в света се регистрират 9 милиона нови случая на туберкулоза и умират 1.5 милиона души от болестта. Всеки ден в света има нови 24 000 заразени, 4000 починали и 8000 неоткрити случаи !!!!!!!!!!!!?
За каква корона вирус ми говорят тези негодници от СЗО, когато ЖЪЛТАТА ГОСТЕНКА се е завърнала на бял кон и никой не и обръща внимание ?!!!

КАК УПРАВЯВАЩИТЕ ОТ 2009 ГОДИНА ДРУГАРИ ОТ ГЕРБ ВОДЯТ БИТКА С ТАЗИ БОЛЕСТ, ЧИЕТО ЛЕЧЕНИЕ АКО БЪДЕ УСТАНОВЕНО ПРОДЪЛЖАВА НЕ СЪС СЕДМИЦИ , А С ГОДИНИ !!!

Ами вижте в какво превърнаха най голямата белодробна болница на балканите в с. РАДУНЦИ управляващите ни негодници :
https://www.youtube.com/watch?v=jRT1F1OTuco

ГЛЕДАШ КЛИПЧЕТО И СЪРЦЕТО ТИ ПЛАЧЕ!!!

КАКВИ ТАЛИБАНИ СА ТЕЗИ, КОИТО ПРЕЗ 2015 ГОДИНА УНИЩОЖИХА НЕЩО ЧИЕТО СЪЗДАВАНЕ Е ЗАПОЧНАЛО ОЩЕ ПРЕЗ ДАЛЕЧНАТА 1937 ГОДИНА И Е ПРОДЪЛЖИЛО И ПРЕЗ "ГАДНИЯ" КОМУНИЗЪМ ПО ВРЕМЕ НА, КОЙТО ЖЪЛТАТА ГОСТЕНКА БЕ ПОБЕДЕНА ?!!

Да унищожиш не само БОЛНИЦАТА , но и КАДРИТЕ С ТЕХНИЯТ натрупан с годините опит в борбата с инфекциозните заболявания е не само БЕЗДАРИЕ , НО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!

Може би на бившият министър МОСКОВ и заместника му АДАМ ПЕРСЕНСКИ трябва да бъде повдигнато обвинение освен за ОТРОВНИТЕ ВАКСИНИ с които бяха надупчени стотици хиляди български бебета , но и за съсипаното българско здравеопазване!

Време е докараният от КЕРБАЛА генерал ДА СПРЕ да ни облъчва с този корона вирус, който е бебешка игра пред онова което се случва със ЗАРАЗЯВАНЕТО от ТУБЕРКУЛОЗАТА !!!

Не разбирам защо доц. МАНГЪРОВ мълчи за ТУБЕРКУЛОЗАТА , за която не само не се говори, но и не се прави никаква превенция?!!

МОЖЕ БИ ЧОВЕКА Е УПЛАШЕН ОТ МАРША НА БЕЗДАРНИЦИТЕ ПРЕВЪРНАЛИ НИ В СТАДО ОТ ОБЕЗУМЕЛИ СЪЩЕСТВА!!!
6
 
3
 
8
Dr. Vatnikov до: lenko
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Абсолютно си прав.
Не може едни да бачкат, за да може търтеите да имат същите здравноосигурителни права!
Минимален праг на здравеопазване за всички, за останалото кой колкото е дал!
6
 
4
 
7
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Човечеца дето я писал тази глупост явно е от дървените глави които още си мислят че работят във ВИИ "Карл Маркс"
Тотално погрешен анализ и откровено идиотски комунистически идеи:
"От всекиго според възможностите - всекиму според нуждите". Така би трябвало да изглежда комунизма.
И сега беснея, че плащам камари пари за да могат да се лекуват тарикатите, които ако въобще се осигуряват, го правят на минимална заплата. А тоя *** иска още!
НЕ ДРУГАРЮ. Няма безплатен обяд.
Трябва всеки човек да има право да избере къде да отидат парите му за осигуровки - в частна или държавна болница. Не съм виновен че съм учил, работя много и печеля добре. ВСЕКИМУ СПОРЕД ПРИНОСА МУ е правилния подход.
4
 
5
 
6
Dr. Vatnikov до: melon
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Преди 20 години и аз имах изпит при Дуранкев, още тогава човека си беше на възраст и с ретро възгледи.
4
 
11
 
5
Dr. Vatnikov до: АнтиФъшкист
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Нито на едното място си бил, нито на другото.
В Китай, като излезеш от центровете на мегаполисите и се сблъскваш с мизерията, мръсотията и липсата на всякаква хигиена! По пазарите се въргалят разни добичета, току що заклани или чакащи, печени плъхове, насекоми и всякаква гняс.
Като видиш заведение за бързо хранене и можеш да повърнеш.
Децата пикаят и серат директно до улицата, по-малките и по тротоара, ако има такъв.
Средния китаец е беден, доста беден, жевее в огромни блокове, натъпкан като ***.
А по селата положението е още по-грозно.
Аман от тролищак, дето не си е подавал носа от Куртово Койнаре, ама много ги разбира нещата.
5
 
6
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Тия са със 300 лета назад от Китай. Вижти Шанхай,вижти Детройт.