Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Коронавирусът може да ускори въвеждането на криптовалути от централните банки

Това ще улесни преминаването на средства директно от институциите към домакинствата

   1| 2    
4
 
5
 
3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Бравус! Да си дойдем на думата, че печатарките прегряха вече. С чип в ръчицата ще става още по-лесно, за да не се налага човек да има вредни инструменти като интернет, 5 Г и пр. сатанински изобретения. Така ще дъвчем само това, дето ни спускат по телевизора.
5
 
1
 
2
Oбичам България до: ivan.kostov.39
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Интеренет и устройство - ако си прав, това означа, че само хората с мобилни телефони и интернет, ще могат да ползват крипти валутите (те наистина са много малко). Ако не си прав и ако беше чел, щеше да знаеш, че от много години има малки всякакви малки и евтини устройства, принтиране на парите ти на лист, банкомати, флашки и още много други технологии спорещи за това, кое е по-сигурно и по-евтино (за разлика от банкоматите с windows xp). Иначе, Blockchain като технология се използва навсякъде и почти в самото начало и от банките. Просто трянва малко време да се договорят за регулации, защото в зависимост от форка тук парите могат да се печатат много по-лесно. Така, че тези, които твърдят, че криптовалути нямат бъдеще и не решават проблеми са просто невежи - лошото е, че просто ще решават проблеми отново на богатите, а не нашите.
2
 
1
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Безналичните пари не решават проблема със здравето, а вероятно го усложняват и второ непременно трябва да имаш интернет и устроиство за да боравиш с тези пари.
https://nourishingtraditions.com/is-coronavirus-contagious/?fbclid=IwAR0PAKRnvTdPq0dJMbLpmpOPeZ59G-1lFiTA10EnvEjidOFV7CbwliAPqI4