Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Компаниите трябва да поставят обществения интерес на първо място

Те трябва да допринасят с това, което могат, излизайки от кризата със солидна обществена репутация, доверие на служителите и силна финансова основа

0
 
3
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Е в крайна сметка стигнаха до извода - че капитализмът и демокрацията имат курусри не вършат работа. Плановата икономика и едноличните решения обаче вършат.

Може би ще станем свидетели на нова система - "командно-изолационен-национализъм"?
2
 
4
 
2
преди 2 месеца
Че Атила, вандалите и османлиите не са затворили църквите, това се знае добре. Приск Тракийски минавайки през Ниш (древния Наисос, Naisos) описва местните църкви, в които имало болни. Ах, как хуните не били ги докосвали, явно от щаба им съобщили, че са заразно преносими. Челите блажени Августин с риск да обидя някого, защото не са много, също така знаят , че готите не са докоснали никой, който е пребивавал в църквата по време на превземането на Рим. Е, да кажа не са докоснали никой, наистина е може би прекалено, отнели са някои златни съсъди и скъпоценности. Същото е станало и 45г. по-късно , при превземането на Рим от вандалите през 455г. Но е факт, че никой християнин не е пострадал физически. Но, че покрай всички развихрящи се вакханалии в нашата бедна Родина - поредните свински истории и т.н. и т.,н. проблемът български да е в Църквата, ей това вече не мога да го разбера !? Да се повдига досъдебно производство на свещеник , че разнасял зараза ! Всъщност на църквата е най-лесно да си го изкараш , 2000 години поема удари. Удряйте по-силно! Нищо не се чува и усеща.
2
 
4
 
1
преди 2 месеца
КороноБесие.
Незаконно веведено.
За носенето на нещо покриващо лицето 200 лв. глоба си стои.....
Ама то от щаб коремен хирург, специалист по гъбични болести и тикви - толкова!