Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Телекомуникации

Големите митове и легенди за 5G мрежите

Новото поколение мрежи ще насърчи иновациите в редица сфери на живота ни, твърди технологичният блогър Никола Балов

0
 
0
 
9
khao до: Solar Power
преди 1 година
Няма профилна снимка
мисля че не си наясно с принципа на работа на микровълновата фурна :)) примера ти е доста неточен
1
 
3
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
Практически пример имаш и у вас. Микровълновата ти печка лъчи на 2.4Г с мощност около 800Вата. Домашния ти рутер лъчи на 2/5Г с около 100 миливата. Като излезеш от апартамента и губиш обхвата на домашната мрежа..... но 4/5Г от мобилния не го губиш. Защото няма вече миливати а има ватове :)Колкото скачаме нагоре на гигахерците става още по лошо...... Пъхни нещо сега в микровълновата и виж дали ще стане на каша :)
0
 
2
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
Както написах и преди достатъчно е 5Г мрежата да "избие" 1 електрон или дори да промени някое движение за да ми навреди.....Няма да ти обяснявам за ефекта на пеперудата ти ще прочетеш в кой клас се учи. Тук няма теория на конспирацията има само физика и математика !Човек е извършил своята еволюция точно поради облъчвания !
0
 
3
 
6
Solar Power до: Shadow1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Не случайно написах 7-ми клас :) Явно и ти не си го прочел. Препоръчвам ти раздел III, Строеж на атома и ядрото. Може би ще ти е полезно и за ядрената енергия, Трептения и звук от раздел II. Електричество и магнетизъм от раздел I. Точно нещата които ти трябват за да пресметнеш дали тези трептения .... вълни и т.н. ти вредят. Точно в седми клас се учи :)
4
 
1
 
5
Shadow1 до: Solar Power
преди 1 година
Няма профилна снимка
Брей, аз така като гледам всичко е написано в учебниците до 7ми клас. Дали да не вземем да махнем образованието след седмият клас? Аз един не съм видял да говори за учебниците след това. Сигурно ще да са излишни и цялото знание на света се научава за 7 години. Закакво да даваме пари на вятъра за университети и гимназии?
2
 
4
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ето едно видео което обяснява 5G най-точно:https://***.youtube.com/watch?v=kCgbo8HEjp4Това е едновременно рентген и микровълнова печка. Това има пагубен ефект върху живите организми.
1
 
7
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Г-н Балов да спре да пише платени статии , а да си прочете учебника по физика... ако не се лъжа от 7-ми клас и тогава да ми обяснява за теория на конспирацията рептили и други глупости .... Ако има трептения и възможност те да променят 1 атом - ВРЕДИ ! Хората точно така са еволюрали .....
0
 
6
 
2
преди 1 година
Тоя "технологичен" блогър нищо технологично не каза за 5G технологията. По какво се различава примерно от 4G?
2
 
8
 
1
преди 1 година
"...5G мрежите ще насърчат телемедицината, ще подкрепят дигиталното образование и ще помогнат животът ни да стане по-добър..."нататък няма смисъл да се чете ... особено след обещанието , че животът ще става непоносимо добър .