Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Америка потъва в насилие

Предприемачи и централни банкери се включват в опитите да успокоят напрежението след насилствената смърт на афроамериканеца Джордж Флойд

   1| 2    
5
 
6
 
7
khao до: pinoccio
преди 1 година
Няма профилна снимка
според мен си много прав тук :) в случая расизма е само обединяващия фактор, там им бават мамата от бачкане за нищо... https://m.youtube.com/watch?v=-DT7bX-B1Mg#menu
9
 
9
 
6
преди 1 година
Някой много упорито се мъчи да приложи формулата "Арабска пролет" в САЩ ...гражданска война и сваляне на Тръмп ... да позная ли от раз ?!
9
 
8
 
5
преди 1 година
Май президенството на Дедо Дони, ще завърши катастрофално!Четири години прави и говори глупости. Насъскваше расистите и каква изненада, полицай уби черен за $20!Републиканците ще се проклинат заради подкрепата, която му оказваха 4 години!!!! ;)
6
 
10
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Евала на американците. На политиците и полицаиите трябва да им се напомня че работят за народа и ние им плащаме заплатите. Донълд Дък неадекватен както винаги.
6
 
11
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Вината за събитията е изцяло на прокуратурата, дълго време отказваха да повдигнат обвинение към полицая, а чрез социалните мрежи видеото стигна до целия свят и възмути всеки нормален човек. 2 месеца карантина и 40 млн новобезработни само натрупаха енергия, чакаща искра за да взриви ситуацията.
3
 
15
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Струва ми се, че има нещо далеч отвъд темата за расизма в този наистина грозен случай. Американското общество е уморено от нещо друго, но е по-удобно да бъде извадена картата на расизма - може би така е по-лесно да бъде отиграна ситуацията. Дреме му на директора на Citigroup за някакъв черен, на него не му дреме за никого и нищо, освен да удари някой лев печалба на гърба на същите тези, за които уж страда. Но се включва в партитурата, за да върви либретото. Америка е твърде уморена от просташкия финансов капитализъм и обслужващата го система. Искрата може да пламне, дори ако някой си бръкне в носа и се изреже, че Тръмп, подобно на Мария Антоанета, го е подтикнал да си търси работа там.
12
 
8
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Определена социална прослойка използва подобни моменти, за да може да граби магазините и мародерства.Силната и независима изпълнителна власт е една от причините САЩ да гарантира спокойствието на населението си.Браво!