Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Берлин: Санкциите на САЩ срещу „Северен поток 2“ ощетяват суверенитета на ЕС

Германия и ЕС трябва да обмислят отговор на плановете на САЩ за разширяване на санкциите, заяви председателят на комисията по икономика и енергетика към Бундестага

   1| 2| 3    
2
 
1
 
27
Dr. Vatnikov до: be_google
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Аз имам приятели руснаци доста. От тях само един харесва Путин (бивш военен) и то заради международната му политика. Всички са обединени от мнението, че тази власт ги потапя.
Ако се снени управлението, дойдат нормални млади и не-кгб кадри, държавата стане спокойна и предвидима - едва ли някой ще има против да се отворят вратите на Европа за тях.
3
 
4
 
26
cherney до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
За протокола - на 45г. съм, от които 15г. съм живял в Русия. Страната я познавам много добре, езика го говоря като майчиния си. Почти всички, които седнат да ми обясняват за Русия / в светли краски / никога не са стъпвали там, а познанията им за страната дори не са фрагментирани. Общо взето, слабо интелигентни и неинформирани хора. Ти си типичния пример.
1
 
3
 
25
be_google до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Така е, Русия е най-голямата и енторазнообразна демокрация в света!
Затова трябва широко да и се отворят вратите и да се преговаря за членство в ЕС! Не че сега ще се навият, но са супермогъщи и мегастрахотни хора.
Сега ЕС е беззащитен, но с Русия става най-могъщият военно-политически съюз. Взаимноизгодно е.
1
 
4
 
24
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
"Населението на Русия от 142 млн. души е разпределено в 190 етнически групи – от етническите руснаци, на които се падат над 70% ( преброяване от 2010)от населението, до кетите в Сибир, които наброяват малко над 1000 души. Повечето етнически руснаци изглеждат като представители на европеидната раса, но има и много руски граждани, които могат да бъдат класифицирани като етнически азиатци.

Етническото разнообразие на Русия често изненадва туристите, които очакват страната да е по-хомогенна. Въпреки че в нея живеят около 190 етноса, Русия официално не определя никоя от тези групи като азиатска."

Ей ги белите, нали импче?
На мама празноглавчето със заучените реплики!
4
 
2
 
23
Dr. Vatnikov до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Горкото същество, любимецът му спря поточето на господарите му, ах каква трагедия.
Нищо, сега ще отиде в "бялата" Расия, където минималната заплата стига за хляб и компот, фecовете са на всеки 3 крачки, а "белите" граждани или са пияни или надрусани, за алкохола е ясно, ами да и първи по хероинозависими.
Дерзай, импче, отивай да се оплачеш!

Впрочем как са акцийките на газпром, печелиш ли, печелиш ли?


:)))))
1
 
5
 
22
markov до: Императорът
преди 7 месеца
Хахаха ..направо го разби ватника
2
 
7
 
21
Императорът до: cherney
преди 7 месеца
Чepньо - знам, че се възхищаваш на твоите съплеменници мародерстващи в САЩ и Западна Европа - но ще ти обясня (бавно, за да не ти мъча неразвитият мозък) - НОРМАЛНА ДЪРЖАВА е тази, която се стреми да гарантира законност и ред на нормалните си граждани, а не безнаказаност на мародерите и престъпниците !!! Ако я наричаш автократична - защото в нея някакъв мизерен полицейски началник не смее да каже на президента да си затваря устата - да, такава е. Там където всеки служител на държавата - от уличния полицай, до президента - си знае работата, отговорностите и задълженията - имаме ДЪРЖАВНОСТ, а не автократство !!! Американската "демокрация" я виждаме - разни кметове и губернаторчета открито подкрепят погазването на закона, мародерството и бандитизмът - и нищо не им се случва. Дано Тръмп във втория си мандат смaже тая измeт. В Русия дори протестиращите не се осмеляват да палят и разграбват магазини - защото знаят докъде им стигат правата и къде започват правата на другите.
Външни тоалетни ползват и не могат един панталон да ушият, тия на които си се кръстил и от които явно се възхищаваш. Нито знаеш на кое място е Русия по коефициент на Джини (сигурно това не си го и чувал), нито по човешко развитие - и накъде се движи в тоя индекс в последните 20 години - за разлика от нас, камо ли колко и е доходът. Тумор си ти и всички такива като тебе - злокачествени тумори на изходящото отверстие на цивилизацията.
2
 
6
 
20
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 7 месеца
И в един съседен коментар ти казах - ти имаш огромен късмет, че дишането е инстинкт, защото ако беше съзнателна дейност, нямаше да оцелееш и пет минути.
Русия Е бяла държава, защото руснаците в нея са абсолютно мнозинство от единия до другия край. Тия надясно от Урал също са бели, защото явно си пропуснал, че съществуването на т.нар. "жълта раса" отдавна е отречено от антрополозите... просто има няколко подвида бели. В Русия няма нито расово, нето етническо, нито религиозно напрежение - въпреки многото народи в нея - това е - когато има силна държава, даваща равни права и задължения на хората.
За Тръмп - човекът си гледа интересът на НЕГОВАТА държава и аз уважавам това, дори когато ми е против интереса. Въпросът е и другите държави, ние включително - да си гледа техния - а не като жалки индивиди тука, дето призовават САЩ да размахали сопа над Европа и сигурно редовно ходят пред паметникът на рейгън, за да маcтyрбират анaлно в подножието и.
6
 
4
 
19
cherney до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Русия не е нормална бяла държава, а автократична държава от Третия свят, в която 30 млн. души ползват външна тоалетна. Държава, която един панталон не може да ушие, а единствения й мизерен доход идва от продажба на суровини. Това е съвременния тумор на планетата Земя и колкото по-бързо се разпадне, толкова по-добре за света.
5
 
2
 
18
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Но наблюдавам с удоволствие, как виден тръмпист, като импчето, рита жално с крачета, като бай Тръмп уши шамар на газопроводчето.

Сега се чуди къде да завърти опашка.