Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Маските на закрито отново стават задължителни

Новите по-строги мерки влизат в сила от утре

   1| 2    
3
 
4
 
15
преди 11 месеца
Абе къде е К-19, за тези дето ни мислят за ***, ние пък да питаме: Батко, какво е това?https://sapphirepoollv.com/event/july-4th-independence-weekend-vegas-pool/П.С. Краварите може да са каквито и да е, но щом стане дума за пари само онези заблудените дето 40 години се разхождали в пустинята, щото си забравили джи пи есите могат да им се опрат. Другите да помислят кой би организирал такова нещо като това от линкаи кой би отшъл при извънредно положениие?
6
 
6
 
14
michaelis23 до: Zlato
преди 11 месеца
точно този елемент толко си може и Путин с Кремълските орди е виновен !! .... :))
12
 
3
 
13
Zlato до: Dr. Vatnikov
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Личи си, че доста си поразсъждавал. Говоря за елементарно движение на газове в затворено пространство. Нищо общо с чистотата на маската :)
8
 
8
 
12
Dr. Vatnikov до: Zlato
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Носенето на една и съща маска може и да доведе до това.Затова трябва да се перат или сменят.То и носенето на едни и същи *** води до неприятни последици.
10
 
5
 
11
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Някакъв наскоро обясняваше как носенето на маска за дълъг период от време е като да се затвориш в гаража и да си включиш колата на свободна. Вдишвай отработените газове по-дълбочко и недей да мислиш. Това му се вика затворен цикъл :)))
8
 
10
 
10
Dr. Vatnikov до: michaelis23
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Наморник??Тва някаква гастербайтерска нова дума ли е? Така е, колкото по-необразован и неграмотен е един индивид, толкова повече държи да го покаже! А, разбира се да повтаря като папагал за колонии и добрия Путин.Тук вече е ясно, че ай кю- то е под 50.
7
 
10
 
9
michaelis23 до: Dr. Vatnikov
преди 11 месеца
гастарбайтера не носи наморник, щот не живее у колония, за вас тояга и с чували на главите докат пукалдясате .... ам ако искаш аз ?!? .... :))
14
 
8
 
8
Dr. Vatnikov до: michaelis23
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Този глупост "лекарите" ли я казаха (всички лекари) или някакъв с името Рашид?Елементарно гастербайтерче, наблягай си върху чиниите и беленето на ряпа, слушай си доктор Рашид и си мълчи, че за кратко време става ясно какви са умствените ти "възможности".
8
 
11
 
7
преди 11 месеца
Dr Rashid Buttar || Why not to wear a face mask when you are healthy.https://***.youtube.com/watch?v=CYxMDY0z0mE----------------------------------------------------------------------ей го лекара каа че не треа носиш никви маски, ама в Булгаристанската колония нали Вaтниците са от разбирач нагоре, за тва ше носат у чували на кратуните ....
13
 
8
 
6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Безмозъчните пак се разскимтяха. Каквото и някой да направи, все плюят.В телата им циркулира не кръв, а киселина. Лузърска работа.Просто игнор за тях и това е.