Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Българските потребители вече са узрели за електрически велосипеди

Цената им варира между 2500 и 4000 лв.

0
 
2
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"А увеличаването на колите е защото да имаш кола в София все още е твърде евтино."

Само така, "Качете се на тротоарите, да минат колите на другарите!", Радой Ралин.
Бедните ДГД!
1
 
4
 
7
фиг.1 до: scott
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Това идва от времето, когато човек си правеше първата вноска за автомобила и после чакаше 10 години за да го получи. Същото беше и с жилищата, затова все още имаме култ и към тях. Аз от собственото си жлище не бих се отказал, но пиетета към автомобилите вече го преодолях и не беше толкова трудно. А увеличаването на колите е защото да имаш кола в София все още е твърде евтино.
4
 
1
 
6
scott до: фиг.1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
съвременния българин има пиетет към автомобила. поставя го на пиедестал. Въжделена мечта и цел на секи. От клошаря до мутроолигарха. Затова в територията ще има само увеличаване на броя на колите. Ше има все по-малко место за незащитени цели на пътя. И когато и ако си такав: трябва да имаш ясното съзнание за уязвимост и да се пазиш сам. А не да ти внушават, че електрониката, батерията и "машината" ти ше те измъкне.
1
 
4
 
5
фиг.1 до: scott
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Ако те е грижа за безопастността, искай да бъдат намалени колите. Щото тротинетко да размаже кола на пътя, това вярвай ми е доста рядък случай.
4
 
1
 
4
scott до: фиг.1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
пусни я таз фигура 1 - изрезана ти е.
АЗ СЪМ ФАНАТИК НА ШОСЕЙНИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ.....
Ако внушаваш, че има неква си моя снимка с ел.колело - некъде - ПРОСТО НЕМА ТАКАВА. Сега шъ видиш кво ше става. тротинетки, велот, ел велосипеди, коли.....резко ше се увеличи смъртността при катастрофи в София. И да, мразим ги тез недоносчета елнещоситам. Не стават. Само за гъзари и мързеливци са.
0
 
5
 
3
фиг.1 до: scott
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Дами и господа, запознайте се с Ужаса на пътя! Скромният чичко, който е тръгнал на работа с електрическото си колело.
0
 
5
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Скъпо и безсмислено удоволствие.
4
 
2
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
УЖАСЯВАЩО!
ТВЪРДО НЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ! УБИЙ БЕЗ СЪЖАЛЕНИЕ!
Тез гадни твари, електровелотата, СЪЧЕТАВАТ НАЙ-ЛОШОТО ОТ ДВАТА СВЯТА: автомобилен и колоездачен. Ти си неподвижен на нещо, което се движи с 50 без твоите усилия. Въздушния поток ти обдухва коленните стави с постоянен насрещен вятър от 50 км/ч. Тоест ги изстудява и спира кръвния поток в тех, което води до трошене, бърза амортизация и налага подмени на колонете в ранна възрат. се едно си на мотор без защитно облекло. че и не се тревожиш. Това е само едната *** част. ПО-ОПАСНАТА Е, ЧЕ ВМЕСТО ДА ТИ РАЗВИВА ТЯЛОТО И ДА ТИ ДАВА ЗДРАВЕ И УДОВОЛСТВИЕ ОТ ВЕЛОСИПЕДИРАНЕТО, ТАЗ ГАДНА ТВАР ЕЛЕКТРОНЕЩОСИТАМ, ТИ РАЗВИВА МЪРЗЕЛЪТ! И си оставащ същия ***, дет щи кара голф, но на елвелосипед. Гъзарите, аре да си земете мотор вместо елколело. Диил? За западна европен не ми пука. да прават кво щът. Там са умни, имат велокултура от векове, ше се коригират. АМА ТУКА КВИ САКАТИ БАТКИ И ИЗТРЕЩЕЛИ ТИПОВЕ НА ЕЛКОЛЕЛА ШЕ ИМА.............напрао ми иде да ги стрелям без предупреждение и на велотата.