Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имената на бизнеса

Виолина Маринова: Присъединяването ни към ERM II да даде тласък на реформи

Консолидационните процеси влияят стимулиращо на българския банков пазар, посочва главният изпълнителен директор на Банка ДСК

1
 
12
 
6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Да има нововъведения.....,от скоро вече се тарифират СМС-ите за състоянието на сметката ти.....
1
 
13
 
5
SA
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
"Целият интеграционен процес беше подчинен на идеята да направим прехода за нашите клиенти възможно най-плавен."Колко да е бил плавен - блокирахте банковите карти на Експресбанк преди да сте раздали новите и сменихте банковите сметки преди да сте уведомили клиентите за това. По-непрофесионално отношение няма как да си представя.А това, че консолидацията подобрявала конкуренцията... жалко за наградите.
0
 
9
 
4
SA
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Да напомня, че по време на икономическата криза от 2009 г. Експресбанк НЕ увеличи вноските по кредитите и НЕ натовари добросъвестните кредитополучатели за разлика от ДСК.
2
 
9
 
3
SA
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Придобиването на Ескпресбанк от ДСК е едно от най-лошите събития за банковия ни сектор - една добра банка, предлагаща европейско обслужване и предвидимост изчезна, а една недобра се разрастна. Много жалко!
2
 
9
 
2
преди 11 месеца
Подготовката на Република България за присъединяване към Валутния механизъм II (ERM II) и Банковия съюз е с пренебрегване на неправилната емисия евро. Грешката на Европейската централна банка подсигурява възникване на европейски щети. Подходът за присъединяване към Валутния механизъм II (ERM II) и Банковия съюз подпомага за нови български щети. Министерството на финансите, колкото по-пълно изпълни приетия план толкова Република България е с по-големи щети.За устойчив просперитет на еврозоната е необходима правилна емисия евро.
4
 
5
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Много впечатляващо. Интересно е да се отбележи мисленето на банковите ни мениджъри. Някой, трябва да ги чува, а не само да ги слуша и да твърди, че не вярва на очите си и да нагнетява страх.