Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

София осъмна с трето блокирано централно кръстовище

До сутринта полицията не разреши на бус на организацията "Системата ни убива" да премине от университета до Орлов мост

0
 
1
 
9
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
оставка на правителството на дпс ръководено от тиквата !! :))
0
 
2
 
8
Mechkata до: Shadow1
преди 3 месеца
Напразно някои пристрастно искат да монополизират това въодушевление само в полза на оная част от народа, на която краката обуваха ***, в ущърб на историческата истина. Напразно. Революционният дух, тоя огнен серафим, засегна с крилото си и цървулани и университанти, и гугли и фесове, и калимявки и капели. Както във всичките прогресивни борби на България, науката и кръстът, сиреч духът, стоеше на първи ред. Мартирологът на новите български мъченици явно доказва това. Истина, че ГЛАВНИЯТ КОНТИНГЕНТ, и напред, и сега, даде масата народна, но тя даде онова, което беше в силата й: ЧИСЛОТО. Трябваше ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА да му даде СМИСЪЛ и ДУША...
Из "Под игото" - XVI. ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД - Елин Пелин
2
 
2
 
7
преди 3 месеца
БРАВО НА ТЕЗИ СМЕЛЧАЦИ. НИЕ БЛОКИРАМ КАКВОТО НИ ВИДЯТ ОЧИТЕ. БОРБА ДО ПОСЛЕДНО И ПОБЕДА. ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНЦИТЕ И МАФИЯТА ВЪН.
Искам да кажа на тези долу дето пишат и не разбират. Когато се борим за единна цел, не се мисли какво ще е после. Тези които сме чисти и на протеста ще излезем единни в чисти и почтени партии. Трябва да изгоним ***, цялата пасмина първо, и след това ще представим нашите платформи и идеи.
2
 
3
 
6
Dr. Vatnikov до: Shadow1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Много си прав, това което се чува в момента е Уууу и Оставка, а после??
После какво?

На Шиши хората в служебен кабинет...
1
 
4
 
5
Shadow1 до: Спящият бик
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Протестите никога не са имали сложни, прогресивни идеи и планове. Колкото по-проста е идеята толкова повече хора могат да се организират да протестират. Това е така понеже първо че, да не се залъгваме, умни хора рядко ходят по протести, а освен това, колкото е по-сложна или по-многобтойни са целите на протеста толкова повече хора губиш в подкрепа на всичките. На един ще му хареса една част, но ще каже с другата не съм съгласен, друг пък друго ще хареса, трети няма да схване за какво става въпрос... И в крайна сметка протест не мисля че може да доведе пряко до нещо добро, но може преждевременно да завърти колелото на късмета и да имаме шанса да гласуваме следващия път за по-добри управляващи.
3
 
0
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Всичко това изглежда като евтина провокация. Децата се прибират по някакъв начин от буса до дома си, тоест, има как да се придвижат на 50 метра? От кръстовището при университета до Орлов мост са колко, 150-200 метра? В момента, при затворени улици, се движиш по напълно гладък, равен асфалт. Сигурен съм, че и протестиращите на моста биха помогнали в РЕАЛНА ситуация да пренесат/избутат децата. Виж, ако се търси СКАНДАЛ КОНФЛИКТ ПРОВОКАЦИЯ, става друго, без да мине буса-загиваме.
2
 
2
 
3
Dr. Vatnikov до: rooctcho
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Проблемът е, че не можем да изберем нормални държавници с настоящото статукво.
Ако не е олигархичния кръг на герб, ще е олигархичния кръг на бесепе.

Оставката не е решение на генералния проблем и той е КАК ДА ТРЪГНЕМ БЪРЗО ДА СЕ РАЗВИВАМЕ, КОЕТО ДА УВЕЛИЧИ ОБЩЕСТВЕНОТО БЛАГО, СПРАВЕДЛИВОСТ И СПОКОЙСТВИЕ.

Оставката просто ще стартира вдна процедура - назначаване на служебно правителство от тавариш пРезидента, пълно с хора на Шиши, Дубаеца, Корнелийка и Прокопи.

Те ще организират избори, в които ще победи или едната или другата олигархична група и пак изпадаме в ситуация ПАТ.

Не сменим ли изборната система, това ще се повтаря до безкрай!
2
 
4
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Пълен блокаж на цялата пътна мрежа е нужен за да се сетят че е време да се махат.
Има достатъчно време и партии за които може да се гласува според подготвените програми. Ако трябва ще се повтаря докато не изберем нормални държавници, така работи демокрацията
2
 
3
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Как бих могъл да гласувам за протестиращите на предстоящите избори, при положение, че те нямат партия и програма, а исканията им са само деконструктивни и касаят отделни личности? Не се ли хвърля прекалено много обществена ениргия на вятъра за уреждане на взаимоотношени между конкретни лица? А именно - Главният прокурор и обвинените олигарси, досегашни големи спонсори на БсКП!?