Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини от Черноморието

Прокуратурата откри множество нарушения в „Летните сараи“

Плажна ивица без свободен достъп, яхтено пристанище без лиценз и сгради без одобрени инвестиционни проекти са част от констатациите на разследващите

0
 
2
 
9
Mechkata до: khao
преди 1 година
Че барека е на работа при ДПС още откакто създаде партия с подкрепата от шиши
1
 
1
 
8
khao до: Спящият бик
преди 1 година
Няма профилна снимка
това го твърдиш само ти и Бареков... колко долу паднахте гербаджиите та взехте барека на работа.
3
 
0
 
7
преди 1 година
Няма профилна снимка
То голяма бюрокрация, излиза че трябват сто разрешителни за един басейн.
0
 
8
 
6
преди 1 година
Поредната фейк новина създадена за да радва народонаселението . Айде да обясня на радващите се , че само по себе си това че прокуратурата е ОТКРИЛА нещо дефакто нищо не означава . Ще разпоредят на ДНСК иРДНСК да извършат проверки ииииииииииии ако изобщо открият някога процедура по премахване , то тая процедура може да се точи 10 г и при добро желание никога да не приключи
0
 
6
 
5
Mechkata до: Mechkata
преди 1 година
https://fakti.bg/razsledvania/495926-izvan-zakona-tri-ministerstva-sa-rabotili-zaedno-v-polza-na-pristana-na-dogan"Три министерства са работили заедно в полза на пристана на Доган"
0
 
5
 
4
преди 1 година
Я, не успяха да озаконят нещата навреме...някой ще бъде смъмрен, че не е задействал механизмите по-бързо и не е угодил на "почетния"..."Установено е, че за поземлен имот (ПИ) по КККР на гр. Бургас, който е държавна собственост, няма съставен акт за държавна собственост. " Че те масово обектите на държавата са без актове за собственост... и така десетилетия, десетилетия наред.
0
 
10
 
3
преди 1 година
Поредното доказателство че прокуратурата в България започва въобще да прави нещо само когато "народа грабне сопата", а през останалото време е ортак дори и с дявола.
2
 
8
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
За ДПС знаем отдавна и имаме консенсус по въпроса. Излиза обаче, че Иво Прокопиев, собственикът на подкрепящите протестите и "Да, България" медии "Капитал" и "Дневник", не е по-различен от Доган!
0
 
12
 
1
преди 1 година
Сиреч - нищо не е законно ... Те това е ДПС и Политическият "елит" на България...